Velkommen til kunnskapsbanken vår

Finn inspirasjon og lær deg mer om de nyeste IT-trendene.

GUIDE: Skytjenester – slik funker de

Å bruke skytjenester er ikke noe nytt, men noe som på mange måter har vært her siden internettet slo igjennom. Men det er i senere år, takket være utviklingen innen maskinvare, programvare og oppkoblinger, at tjenesten har vokst seg sterk og blitt en løsning som både privatpersoner og bedrifter har stor nytte av.

21 februar 2019

Digitaliseringsstrategi: 5 tips for å lykkes

Digitalisering eller digital transformasjon er høyt prioritert hos svenske IT-sjefer. Det er et bredt begrep som kan være vanskelig å definere, men Joakim Jansson, rådgiver og medforfatter av boken Att leda digital transformation, gir den beste definisjonen av digital transformasjon.

8 februar 2019

Etter GDPR: Slik påvirkes din virksomhet

Juridisk ekspert forklarer hva som gjelder for svenske selskaper og hvordan GDPR påvirker fremtidig markedsføring mot privatpersoner.

28 januar 2019

Så mye koster et datainnbrudd

30 millioner kroner. Så mye koster et gjennomsnittlig datainnbrudd ifølge den nyeste studien fra Ponemon Institute. Risikoen for å bli rammet er større enn noensinne, men med rett beskyttelse kan du minimere den betydelig.

27 januar 2019

Slik blir ditt IT-miljø mer bærekraftig – ekspertenes beste råd

Innkjøpere av IT har ansvar for å skape bærekraftige IT-miljøer som ikke belaster jordens ressurser mer enn nødvendig, eller bryter med menneskerettighetene. Miljømerking gjør det enklere å ta bærekraftige valg, siden vi vet at produktet tilfredsstiller gitte krav gjennom hele livssyklusen – fra produksjon til gjenvinning.

26 januar 2019

Derfor skal dine innkjøp flyttes til EDI

Minimal håndtering og helt automatiserte prosesser for dine innkjøp. Det er noen av fordelene om innkjøpssystemet ditt kobles til Dustins EDI-integrasjon for sortiment.

19 januar 2019

Reduser kostnadene med rett lisenshåndtering

At abonnementstjenester i skyen er blitt vanligere gir mange fordeler, men dessverre løser det ikke alle utfordringene ved lisensiering for store bedrifter. For det første er det fortsatt mange installerte lisenser å holde styr på, og på den annen side er det stor risiko for at du betaler for ting du ikke bruker.

18 januar 2019

Outsourcing av IT-drift: 5 trinn for å lykkes

Når du skal outsource IT-driften finnes det det ikke rom for feil – men mye kan gå galt. Det gjelder å planlegge langsiktig, fokusere på det som er viktig og ikke overse viktige detaljer.

17 januar 2019