Velkommen til kunnskapsbanken vår

Finn inspirasjon og lær deg mer om de nyeste IT-trendene.

Reduser utslipp og spar penger med gjenbruk

Fullt fungerende IT-utstyr blir kastet når utstyret i stedet kunne blitt solgt videre, og gjort både miljøet og bedriftens økonomi en tjeneste. Slik får gammelt IT-utstyr nytt liv.

17 april 2019

Datakriminalitet koster mer enn naturkatastrofer

Den kraftig økende datakriminaliteten koster individer, organisasjoner og samfunnet enorme summer hvert år. Undersøkelser viser at nordiske bedrifter ofte mangler et grunnleggende forsvar mot disse angrepene.

15 april 2019

Guide: Velg riktig skriver

Du vet at du trenger en skriver – men hvilken? Med denne guiden vil vi hjelpe deg til å finne den riktige skriveren for deg eller din virksomhet.

10 april 2019

Tre eksperter – mange smarte tips

I løpet av Dustin Expo i Sverige hadde vi en liten bås der vi spilte inn korte samtaler med eksperter innenfor sine områder. Her er tre høydepunkter der vi snakket om bærekraft, sikkerhet og fremtidens digitale møterom.

9 april 2019

Betydningen av å støtte brukerne til å bli mer bærekraftige

Når man snakker om skrivere og bærekraftige løsninger, er det enkelt å fokusere på selve skriveren. For Xerox handler det minst like mye om å utdanne og støtte brukeren til å bli mer bærekraftig.

26 mars 2019

Fra skriver til digital dokumenthåndtering

Når utskriftene reduseres, gjelder det for et selskap som selger skrivere å være lydhør overfor kundenes behov. For Canon innebærer det å tilby komplette systemer for digital dokumenthåndtering, i stedet for å selge enkelte skrivere.

26 mars 2019

Tilgang er viktigere enn eierskap

Nå skifter fokus fra å eie hardwaren skriver til å ha tilgang til tjenesten utskrift. Det stiller nye krav til HP, men gir også nye muligheter for både forretningsmessige og miljømessige gevinster.

26 mars 2019

Norden i spissen for global finansiell innovasjon

Mer fokus på individet, masse ny teknologi og et Norden som absolutt ligger i forkant. Det er noen av de viktige trendene innen bank- og finansbransjen akkurat nå.

22 mars 2019