Velkommen til kunnskapsbanken vår

Finn inspirasjon og lær deg mer om de nyeste IT-trendene.

Den ultimate skjermguiden

Det som er riktig skjerm for én medarbeider, kan være helt feil for en annen. Alt avhenger av hva du bruker datamaskinen til. Slik velger du rett skjermer til firmaet.

6 april 2020

Derfor velger stadig flere å kjøpe Nettverk som tjeneste

Nettverket er bedriftens nerve. Hvis det ikke fungerer, går det ofte ikke an å utføre jobben i det hele tatt. Derfor velger flere å kjøpe nettverk som en tjeneste.

2 april 2020

5 gode grunner til å kjøpe nettverk som tjeneste

Fordelene er mange, men noen er viktigere enn andre. Vi har laget en liste med fem grunner til hvorfor du ikke skal investere i ett eget nettverk, men heller kjøpe Nettverk som tjeneste.

2 april 2020

Verktøy for moderne samarbeid

Ved å kombinere sin kunnskap om dataskjermer med erfaringen sin fra PC-markedet, har Dell skapt produkter for den moderne samarbeidsflaten. Det er et sted der folk kan møtes, utveksle ideer og vokse sammen.

1 april 2020

Sju skjermer som skiller seg ut

Enten du vil ha den beste skjermen til bilderedigering, den skarpeste oppløsningen eller bare den største skjermen på kontoret, kommer du garantert til å finne favoritten din her.

27 mars 2020

5 smarte ting for å jobbe hjemme og ute

Her er en liste over ting som hjelper deg slippe det scenariet og isteden jobbe raskere, mer ergonomisk og bedre hjemmefra.

26 mars 2020

Slik får du oversikt over klientene med Modern Workplace

Modern Workplace er akkurat det navnet sier – en komplett løsning for en moderne arbeidsplass, som tar hensyn til både produktivitet og sikkerhet.

20 mars 2020

Xerox vil hjelpe kundene sine med å ta bærekraftige valg

Når man snakker om skrivere og bærekraft, er det lett å begynne å diskutere skriveren og forbruksmateriellet. Men for Xeroc handler det like mye om å utdanne og støtte brukeren og bruke skriveren sin på en mer bærekraftig måte.

16 mars 2020