Velkommen til kunnskapsbanken vår

Finn inspirasjon og lær deg mer om de nyeste IT-trendene.

Full kontroll over bedriftens iOS-enheter

Trådløs overvåkning, låsbar MDM-registrering og grunnleggende installasjoner på plass før mobilen er pakket ut av esken. Det er noen av fordelene med Apples Device Enrollment Program (DEP).

10 desember 2018

Velg riktig bærbar datamaskin

Med hundrevis av bærbare datamaskiner i sortimentet kan det være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Derfor har vi satt sammen en enkel guide for å hjelpe deg med å velge riktig enhet ut fra akkurat dine behov.

26 oktober 2018

5G – Slik fungerer neste generasjons mobilteknologi

Neste generasjon mobilnett er raskere og smartere enn 4G. Men det største løftet med 5G handler ikke om det mobile kontoret eller Netflix på bussen, men om mulighetene for industrielle applikasjoner.

16 august 2018

Med riktig app i bagasjen

Å være på forretningsreise er ingen ferie, men det kan være både enkelt og hyggelig. Med riktige apper i telefonen ligger du alltid et hakk foran.

23 juli 2018

5 smarte ting for å jobbe hjemme og ute

Når solen skinner er det trist å sitte inne på kontoret. Hvorfor ikke ta med deg jobben til et hyggeligere sted? Her er fem smarte produkter som lar deg jobbe mer effektivt når du er på farta.

4 juli 2018

Vedlikehold med iPad

JCDecaux, som driver med utendørsreklame, trosser den nedadgående trenden i reklamebransjen. En av de viktigste oppgavene deres er å holde det voksende antallet reklametavler i topp stand. De bruker 200 iPad-er til dette.

27 september 2016

5 enkle tips for ansatte for høyere BYOD-sikkerhet.

BYOD-sikkerhet er et stort problem for mange bedrifter. Det handler om bedriftsdata på personlige enheter, noe som leder til utilstrekkelig kontroll over sikkerhetsrutiner. En god måte å ta vare på fordelene med BYOD samtidig som man får bedre kontroll, er å implementere en BYOD-policy eller en EMM-løsning. Men for de som enda ikke har gjort det, har vi laget en liste med 5 enkle tips for ansatte for en høyere BYOD-sikkerhet.

7 juli 2016

Usynlig teknologi i skolen

– Dustin skal gjøre IT enkelt. Teknologien skal ligge transparent i bakgrunnen og bare virke. Dette handler ikke om IT i skolen, dette handler om ny pedagogikk.

19 mai 2016