Velkommen til kunnskapsbanken vår

Finn inspirasjon og lær deg mer om de nyeste IT-trendene.

Guide: Velg riktig skriver

Du vet at du trenger en skriver – men hvilken? Med denne guiden vil vi hjelpe deg til å finne den riktige skriveren for deg eller din virksomhet.

Betydningen av å støtte brukerne til å bli mer bærekraftige

Når man snakker om skrivere og bærekraftige løsninger, er det enkelt å fokusere på selve skriveren. For Xerox handler det minst like mye om å utdanne og støtte brukeren til å bli mer bærekraftig.

Fra skriver til digital dokumenthåndtering

Når utskriftene reduseres, gjelder det for et selskap som selger skrivere å være lydhør overfor kundenes behov. For Canon innebærer det å tilby komplette systemer for digital dokumenthåndtering, i stedet for å selge enkelte skrivere.

Tilgang er viktigere enn eierskap

Nå skifter fokus fra å eie hardwaren skriver til å ha tilgang til tjenesten utskrift. Det stiller nye krav til HP, men gir også nye muligheter for både forretningsmessige og miljømessige gevinster.

Guide: Tid for ny skriver?

Laser eller blekk? Multifunksjonsskriver eller ikke? Leie eller kjøpe? Vi hjelper deg med å få oversikt over de viktigste faktorene når du velger skriver til bedriften.

Billigere, raskere og sikrere utskrift

HPs nye serie blekkskrivere er det rene kinderegget av fremskritt for brukerne.

Enkelt og effektivt

Centric ville forenkle både IT-innkjøp og print­tjenester og valgte til slutt Dustin. De regner med å ha spart mellom 100 og 200 timer årlig på dette

Rustet for kampanje

Med to nye skrivere per varehus kan Rusta nå selv skrive ut skilt i storformat. De sparer dermed rundt 20 prosent på skrivere, blekk og håndtering.