Velkommen til kunnskapsbanken vår

Finn inspirasjon og lær deg mer om de nyeste IT-trendene.

Virtual First stiller nye krav til arbeidsplassen

En stresset innføring av samarbeidsverktøy kan forårsake digitalt stress og flaskehalser i en organisasjon. Ved å skape forståelse for hvorfor man velger å integrere et nytt verktøy samt hvordan det fungerer, kan man unngå eventuell uro og dermed oppnå en mer vellykket leveranse.

Virtual first – vår nye virkelighet

Virtual First, som innebærer at man foretrekker det virtuelle fremfor det fysiske, har akselerert i takt med at den digitale arbeidsplassen har fått stadig større betydning i menneskers hverdag. Det har i sin tur medført økt og utvidet bruk av samarbeidsplattformer, men også økt belastning på IT.

Hvordan du lykkes med innføringen av samarbeidsverktøy

Når verden går mot å bli Virtual First, kreves nye verktøy som muliggjør den digitale arbeidsplassen. Avgjørende ved valg av samarbeidsverktøy er verktøyets evne til å koordinere kolleger og håndtere informasjon på en smidig måte.

Rapport & evalueringsverktøy: Resilient IT

Verden tar stormskritt mot å bli Virtual First. I rapporten deler vi hva du må tenke på. Dessuten får du et evalueringsverktøy som hjelper deg med å skape riktige grunnforutsetninger og bygge en mer motstandsdyktig IT-organisasjon.

Slik konverterer du dataen din til innsikt

Vil du unngå å gå i den vanligste fellen når det gjelder data? Bruk 3 minutter på å se filmen «How to turn data info insights».

Whitepaper: Det digitale gullet – innsikter fra fem eksperter på data

Alle bedrifter og virksomheter – uavhengig av størrelse – kan bruke data for å utvikle seg. Det er ikke bare mulig, det er helt nødvendig. Slik kan du komme i gang og få mest mulig ut av dataene dine.

Derfor må en IT-sjef være nysgjerrig

Digitaliseringens høye tempo innebærer at du som IT-sjef aldri blir helt ferdig med jobben din. Jo tidligere du omfavner den sannheten, jo raskere kommer du til å lære deg å elske den.

5 teknologiske utfordringer for deg som IT-sjef – og hvordan du løser dem

Du må ha en god infrastruktur for å kunne jobbe strategisk og å kontinuerlig utvikle virksomheten. Slik får du den på plass og unngår å sitte fast i teknologien.