Velkommen til kunnskapsbanken vår

Finn inspirasjon og lær deg mer om de nyeste IT-trendene.

Videomøter har aldri vært enklere

Videosamtaler er nå ofte en del av de flestes hverdag. Det har blitt en måte å holde kontakt når folk flytter til den andre siden av jorden, når man reiser og ikke minst en måte å holde mer effektive møter på.

23 april 2019

Et nøye utvalgt sortiment som bare vokser

Et av markedets bredeste utvalg ble enda større i løpet av 2016 da Dustin introduserte Private Label med fem ulike varemerker. Fokuset ligger på å tilby kvalitative og prisvennlige produkter med rask og pålitelig leveringstid.

23 april 2019

En løsning for all kommunikasjon

Trenden går mot at stadig flere av oss arbeider fra andre steder enn det fysiske kontoret. Med konferanseroms løsningen sin Slice, ønsker HP å gi alle deltakere den samme opplevelsen – uansett hvor de befinner seg.

23 april 2019

Hva betyr begrepet workstation?

En workstation er så mye mer enn en kraftig datamaskin. Vi satte oss ned sammen med HPs Workstation-spesialist for å finne ut nøyaktig hva ordet betyr.

23 april 2019

Reduser utslipp og spar penger med gjenbruk

Fullt fungerende IT-utstyr blir kastet når utstyret i stedet kunne blitt solgt videre, og gjort både miljøet og bedriftens økonomi en tjeneste. Slik får gammelt IT-utstyr nytt liv.

17 april 2019

Datakriminalitet koster mer enn naturkatastrofer

Den kraftig økende datakriminaliteten koster individer, organisasjoner og samfunnet enorme summer hvert år. Undersøkelser viser at nordiske bedrifter ofte mangler et grunnleggende forsvar mot disse angrepene.

15 april 2019

Guide: Velg riktig skriver

Du vet at du trenger en skriver – men hvilken? Med denne guiden vil vi hjelpe deg til å finne den riktige skriveren for deg eller din virksomhet.

10 april 2019

Tre eksperter – mange smarte tips

I løpet at Dustin Expo i Sverige hadde vi et lite avlukke der vi spilte inn korte samtaler med eksperter innenfor sine områder. Alle disse samtalene ble tatt opp, da vi ønsker å dele alle smarte tips også med de som ikke kunne være til stede.

9 april 2019