Inspirasjon

5 smarte greier

Bedre mobilkameraer for bedre feriebilder, og telefoner som tåler både vann og sand. Solutions har sett på noen av de nyeste bærbare modellene i påvente av solrike – eller regnfulle – sommerdager.

1. Topp bildekvalitet med dobbeltobjektiv

Huawei P10 er en kraftig telefon med rask prosessor og ny, smart design. Det er lagt spesielt stor vekt på kameraet Leica Dual Camera 2.0 – som har dobbeltobjektiv for optimal bildekvalitet. Objektivet har dessuten svært lave blenderverdier, som sammen med den innebygde bildestabilisatoren gjør at du kan ta gode bilder selv om lysforholdene ikke er de beste. Også kameraet på forsiden er utviklet i samarbeid med Leica – det betyr selfier med topp kvalitet.

dustin.no/huawei-p10 »

2. Ny spill- og filmopplevelse

Ny design med glass også på baksiden pluss en ny og raskere prosessor gjør Samsung Galaxy Tab S3 elegant og kraftig på samme tid. Den passer godt for film og spill – som blir enda bedre med de fire innebygde høyttalerne og grafikk fra Vulkan API. Høyttalerne er utviklet i samarbeid med AKG for optimal lyd. Nettbrettet leveres med en ny S Pen som føles som en vanlig penn og gjør det lett å skrive eller tegne på brettet.

dustin.no/galaxytabS3 »

3. Alltid beredt

Med kraftig batteri og bedre kamera er Samsung Galaxy A5 klar for lange dager med intensiv bruk. Telefonen er støv- og vanntett og tåler 30 minutter under vann på halvannen meters dybde – perfekt både for stranden og våte dager. Modellen er oppgradert med bedre skjerm og såkalt «always on display», det vil si at klokke, kalender og meldinger alltid vises, også når telefonen er i ventemodus. Utskiftbart microSD-kort gjør det enkelt å oppgradere minnet.

dustin.no/galaxyA5 »

4. Klassisk utside – toppmoderne innside

Denne smartklokken fra Samsung kombinerer den klassiske urskiven med en rekke digitale funksjoner. Via Bluetooth har Samsung Gear S3 Frontier kontakt med brukerens telefon, og du kan besvare samtaler med klokken via innebygd mikrofon og høyttaler. Du kan selvsagt også motta SMS-er, e-post og andre meldinger. Klokken er støtsikker og vanntett og tåler ekstreme temperaturer. Andre praktiske funksjoner er høyde­måler, GPS, måling av pulsfrekvens og mulighet for trådløs lading (med ekstra tilbehør). Grensesnittet styres med den dreibare urkransen.

dustin.no/gearS3frontier »

5. En skjerm utenom det vanlige

Sony Xperia XZ Premium er verdens første telefon med 4K HDR-skjerm, som gir samme fargegjengivelse og krystall­klart bilde som Sonys BRAVIA-TV. Corning Gorilla-glasset på for- og baksiden gir telefonen et unikt utseende. I tillegg er telefonen vanntett. Innvendig har den en rask prosessor og et kraftig batteri som også kan hurtiglades – etter bare et par minutters lading med Quick Charger UCH12W kan du bruke telefonen i flere timer.

dustin.no/xperiaXZ »

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger