Arbeidsplass

5 smarte greier

Bærbare PC-er som forvandles til nettbrett, mobiler som blir til stasjonære PC-er, og kraftige ekstrabatterier som er lette å ta med seg. Solutions har tatt en nærmere titt på utstyr som gjør forretningsreisen litt lettere.

1. Lad overalt

Er du lei av å bekymre deg for at batteriet i telefonen eller nettbrettet skal gå tomt? Med Belkin Mixit Metallic Power Pack 6000 i vesken kan du lade en helt utladet iPhone 6s tre ganger, uten behov for stikkontakt. Den har to USB-kontakter som gjør det mulig å lade to enheter samtidig. En kraftig strømbank (3,4 ampere) som er enkel i bruk. Også selve ladeenheten lades raskt – uunnværlig på reisen.

dustin.no/belkinmixit

2. PC med nettbrett

Microsoft Surface Book er en nyskapende og kraftig bærbar PC med avtakbar skjerm – PC og nettbrett i ett. Skjermen har en oppløsning på hele 6 millioner piksler og selvsagt berøringsfunksjon. Microsoft Surface Book har lang batteritid og er tynn og lett å ta med seg. Samtidig er den robust og tåler tøff bruk. Skjermen kan roteres 180 grader, og en smart pekepenn følger med. Et multiverktøy for reisen, uansett hva du jobber med.

dustin.no/surfacebook

3. Gjør mobilen til en stasjonær PC

Med Samsung Dex Station Galaxy S8/S8 Plus forvandles Samsung Galaxy S8 fra en mobiltelefon til en komplett stasjonær PC. Det er bare å koble telefonen til Samsung Dex Station og deretter koble til en skjerm via HDMI-kabel. Tastatur og mus kobles til trådløst eller via USB – og vips, så har du en komplett arbeidsstasjon. Med Windows Virtual Machine får du også tilgang til Windows via Dex. Kanskje trenger du ikke engang ta med den bærbare på neste jobbreise?

dustin.no/galaxys8
dustin.no/dexstation

4. Lightning- og mikro-USB-lader

Til tross for den slanke formen er dette en liten kraftpakke som gir enheter opptil 24 timers ekstra batteritid. Mophie Powerstation Plus har innebygd ladekabel med utskiftbar ende for lading av både Lightning og mikro-USB. Den bransjeledende batteriteknologien sikrer at Mophie Powerstation Plus holder seg ladet i lang tid.

dustin.no/mophiepowerstation

5. Frie hender

Jabra Storm er en smart hodetelefon med opptil ti timer batteritid – perfekt for lange dager uten lademuligheter. Med Jabra Storms støydemping og beskyttelse mot vindsus får du dessuten krystallklar lyd, og du har begge hendene fri. Jabra Storm kobles lett til telefonen via NFC (trykk telefon og hodetelefon mot hverandre for å pare dem). Et smart ­tilbehør når du er på farten, men likevel må være tilgjengelig via mobilen.

dustin.no/jabrastorm

Tekst: Kristin Djerf
Illustrasjoner: iStockphoto

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger