Alt du trenger i en pakke

Contour Travel Kit kombinerer noen av Contour Designs mest populære produkter. Tanken er at du skal kunne bære dem med deg og sette opp en ergonomisk arbeidsplass uansett hvor du er.

Mange som nå jobber hjemmefra glemmer hvor viktig det er med ordentlig arbeidsverktøy, men å drasse rundt på tastatur og mus kan være tungvint. Og hva gjør man når man ikke har tilgang til en ekstern skjerm?

Contour Designs løsning på problemet er et hendig Travel Kit som består av noen av selskapets mest populære produkter. Rollermouse Red Plus Wireless, Balance Keyboard og et sammenleggbart stativ som løfter laptoppen til komfortabel arbeidshøyde. Alt får plass i futteralet som følger med.

– Vi ville gjøre det enkelt å sette opp en ergonomisk korrekt arbeidsplass hvor som helst, uansett om det er på kjøkkenbordet, på kafeen eller på kontoret. Det er også en ideell løsning for bedrifter som har fleksible plasser siden den er lett å legge unna og oppbevare, sier Ole Vest, Partneransvarlig og sertifisert ergonom hos Contour Design.

Utviklet med tanke på ergonomi

Contour Design har arbeidet med ergonomiske verktøy for datamaskiner i 25 år og alle produktene deres er et resultat av et langt og grundig utviklingsarbeid. Selskapets Rollermouse har gjennomgått en rekke finjusteringer for å gi brukeren en best mulig opplevelse. Rollermouse Red Plus Wireless har opptil tre måneders batteritid, programmerbare knapper og fungerer med PC, Mac og Linux.

Den samme omsorgen er lagt på tastaturet Balance Keyboard:

– Tastene på Balance Keyboard har alle tastene du trenger, men er litt mer kompakt for at du skal kunne nå overalt uten at du trenger å flytte hendene fra din Rollermouse. Du kan også stille inn en lett negativ vinkel for å gi hendene en mer nøytral posisjon.

Nå som mange jobber hjemmefra, har interessen for ergonomiske produkter tatt av.

– Hvis du har gode arbeidsverktøy, sitter godt og tar korte pauser for å strekke på beina, vil du kunne fortsette å jobbe og være produktiv lenge fremover, avslutter Ole.

Ole Vest

Ole Vest

Partneransvarlig og sertifisert ergonom på Contour Design Nordic i Danmark

contour design logo black

Les også:

Slik lager du et ergonomisk kontor hjemme

8 mai 2020

Hverdag med flyt

Skolehverdagen til 10.000 elever og lærere i Grenland flyter knirkefritt med enheter som er tilpasset hver enkelt bruker sine behov. Det sparer både tid, kostnader og frustrasjon.

Webinar: Smart samarbeid og kraftfulle funksjoner i Teams

Lær deg mer om hvordan du gjør planlegging og distansearbeidet lettere og hvordan du effektiviserer digitale møter.

Webinar: Hvordan kan Teams skape verdi for virksomheten din?

I det første webinaret om Teams, går Dustins egne Team-eksperter gjennom de grunnleggende funksjonene og forklarer hvordan Teams kan skape verdi for virksomheten din.

Fem verktøy for videokonferanser

Det finnes et hav av videokonferanseverktøy. Vi har sett på fem av de mest populære og gått gjennom de viktigste funksjonene.

Jobben er noe vi gjør, ikke et sted vi drar til

Med Windows 10 Pro blir arbeidet enklere og mer effektivt samtidig som sikkerheten blir bedre. I tillegg får de ansatte større mobilitet og fleksibilitet i jobbhverdagen.

Microsoft 365 Business Standard – en hel familie med smarte applikationer

Her forteller vi deg alt om hvordan bedriften din kan maksimere produktiviteten og samarbeidet ved hjelp av Microsoft 365 Business Standard.