Betal kun for kapasiteten du bruker

Ved å kjøpe nettverk som en tjeneste får du et stabilt og sikkert nettverk til en fast kostnad. Slik fungerer det.

Network som tjeneste betyr at leverandøren leverer et skalerbart nettverk som en tjeneste som oppfyller kundens behov for prestasjon, tilgjengelighet og vekst, samt ansvar for overvåking og håndtering av den tildelte kapasiteten.

Du betaler kun for den kapasiteten bedriften faktisk bruker, og slipper tidkrevende anskaffelser og dyre investeringer. Leverandøren tar ansvaret for vedlikehold og utvikling av tjenesten, slik at du i stedet kan fokusere på virksomheten din. Når bedriftens behov forandres kan kapasiteten enkelt reduseres eller økes, og nye tjenester legges til.

Slik kjøper du

Tjenesten Network er en av Dustins anbefalte tjenester. Den gir kunden heldekkende løsning tilpasset ditt behov. Tjenesten dekker både trådløst og kablet nettverk, og Dustin forplikter seg til å levere nettverksfunksjon etter avtalte krav. Konfigurasjon, proaktiv fjernovervåkning, vedlikehold, oppdatering, support og feilsøking er inkludert. Sikkerheten holder høyeste standard. Slik fungerer det:

– En teknisk ressursperson gjør en utredning på stedet med hensikt å finne riktig maskinvare for en optimal løsning. Dette blir siden utgangspunktet for vårt tilbud, der det nødvendige utstyret og konfigurasjonen spesifiseres. Prisen tilpasses etter lengden på avtalen og inkluderer vårt helhetsansvar for drift, overvåkning, vedlikehold, support og så videre, sier Torgrim Sunde, tjenesteproduktsjef for nettverk og sikkerhet i Dustin.

I og med at prisen settes per enhet kan løsningen enkelt og raskt skaleres opp og ned ettersom behovet forandres. Når det etter hvert blir tid for å modernisere løsningen, kan man opprette en ny avtale basert på ny maskinvare. Det gjør det enkelt for bedriften å henge med i den raske teknologiske utviklingen.

Teknologien skal være en mulighet, ikke en bremsekloss, konstaterer Torgrim Sunde.

Vil du vite mer om tjenesten Network?

Les mer

Les også:

Derfor velger stadig flere å kjøpe Nettverk som tjeneste
Våre vanligste nettverksfeil

13 desember 2019

Infrastrukturen som bygger innovative bedrifter

Verdensmesterne i IT-infrastruktur har ikke noen hemmelig oppskrift. De har bare vært kloke, satt kunden eller brukeren først og forsynt seg godt ved det digitale buffébordet.

”Gamle IT-systemer er et kjempeproblem”

Vil du få i stand en mer langsiktig IT-strategi? Da kan du paradoksalt nok måtte gå mot dine instinkter og satse mer på kortlivede systemer.

Software vs hardware: et maktskifte

I datamaskinens barndom var mykvarens oppgave å sørge for at maskinvaren leverte. I dag er det motsatt. Innovasjon og utvikling skjer i stor grad på mykvarenivå, mens maskinvaren jobber i bakgrunnen. Her er makrotrenden som påvirker dine viktigste strategiske beslutninger.

Sikre produktiviteten og sikkerheten i en hverdag som tar utgangspunkt i hjemmet

Vi tok en videosamtale med Mads Berli, Partner Manager hos Cisco Meraki, for å diskutere hvordan man sikrer produktiviteten og sikkerheten i en ny hverdag som for mange tar utgangspunkt i hjemmet.

Se på helheten og kompatibiliteten

Vi har snakket med Dell Technologies, om hvordan de hjelper bedrifter med å skape en helhetsløsning ut fra deres behov i dag – og i morgen.

Rapport: Dagens nettverksproblem og dens løsninger

Alle selskaper, uansett størrelse, jobber for å bli raskere og mer effektive, og i forlengelsen også mer lønnsomme. En viktig forutsetning for å oppnå dette er IT-miljøet.