Dustin vinner stor avtale med den danske staten

Nylig vant Dustin oppdraget å levere datamaskiner og tilbehør til den danske stat og Kommunernes Indkøbsservice (SKI), en avtale som anslås å være verdt cirka 50 millioner danske kroner per år.

Avtalen startet å gjelde i september og omfatter datamaskiner og tilbehør til den danske stat, kommuner og regioner. Avtalen vurderes å være verdt 500 millioner danske kroner årlig og varer i to år med mulighet for forlengelse for ytterligere to.

- Vi er veldig glade for å ha vunnet en av de største rammeavtalene i Danmark. Det beviser vår styrke å kunne levere et bredt sortiment med god leveringskvalitet, sier Dustins administrerende direktør og konsernsjef Thomas Ekman.

I og med dette, leverer Dustin datamaskinen og tilbehør til 88 av Danmarks 98 kommuner, og styrker dermed posisjonen som en betydelig leverandør innen offentlig sektor, ikke bare i Danmark, men i hele Norden.

Andre oppdrag som Dustin har vunnet i senere tid, er forvaltningen av Øresundsbroens IT-drift og levering av skybaserte tjenester i form av backup og lagring til NRK – Norsk rikskringkasting.

Les mer om hva Dustin kan gjøre innen offentlig sektor.

Dustin vinder stor aftale med den danske stat

2 november 2018

Hverdag med flyt

Skolehverdagen til 10.000 elever og lærere i Grenland flyter knirkefritt med enheter som er tilpasset hver enkelt bruker sine behov. Det sparer både tid, kostnader og frustrasjon.

Rask omstilling for Randstad

Ansatte i Randstad og Dfind har fått en mer effektiv og fleksibel hverdag etter omlegging til Chromebooks. Med Dustin i ryggen har prosessen gått kjapt og smertefritt.

Slik reduserte Oslo-lageret nedetiden med 30-40 prosent

Sørensen og Balchen slet med et svært utdatert IT-system. Det kostet omtrent en kvart million kroner ved nedetid. Nå er nedetiden redusert med 30-40 prosent.

Actic forbedret bedriften og kundetilfredsheten med hjelp av Network

Artic trengte en stabil og fleksibel nettverksløsning til sine 182 bade- og treningssenter. Med Network fikk de i tillegg til det også tilgang til data som kunne bidra til forretningsfordeler, og som var enkelt å håndtere for de kun fem heltidsansatte.

Bedre sikkerhet og samarbeid for XL-BYGG med Modern Workplace

Ved å bytte ut sitt gamle IT-miljø og satse på Modern Workplace fra Dustin, kunne XL-Bygg på en enkel og kostnadseffektiv måte få enklere administrasjon, bedre datasikkerhet og en mer effektiv hverdag.

Digital analyse for bedre beslutninger

For Nord-Europas største utdanningsbedrift er IT-strategien avgjørende for AcadeMedias suksess. Petter Hallman, CIO, forteller hvordan de jobber med digitale læremidler og hvorfor de bruker data for å øke kvaliteten og kundetilfredsheten.