Inspirasjon og guider

Finn riktig ultrabred skjerm til arbeidsplassen!

En praktisk guide som hjelper deg med å finne den perfekte Philips-skjermen i Wide-, UltraWide- og SuperWide-kategorien.

Voxicon Logotype

Hvorfor investere i en bredere skjerm fra Philips?

Å investere i en ultrabred skjerm er et smart valg av flere grunner. Først og fremst får du et stort område å jobbe på, noe som øker effektiviteten ved at du kan organisere og håndtere flere oppgaver samtidig. En større skjerm er en ideell plattform for multitasking, siden du kan ha flere vinduer og applikasjoner åpne samtidig uten å måtte bytte mellom dem. Med høy oppløsning og krystallklar bildekvalitet kan du dessuten få en eksepsjonell visuell opplevelse, enten du jobber med grafikk, videoredigering eller datadrevet analyse.

Philips har bred erfaring i å levere skjermer av høy kvalitet og med vekt på funksjonalitet. Derfor er de ultrabrede skjermene fra Philips alltid designet med tanke på høy produktivitet, komfort og miljøbevissthet. Sortimentet omfatter flere varianter, og vi har derfor laget en guide som gjør at du raskt og enkelt kan finne en skjerm som passer for nettopp deg.

Identifiser dine behov

Oppløsning?

Til arbeidsoppgaver som krever et høyt detaljnivå, for eksempel grafisk design, CAD-modellering eller videoredigering, er en høy oppløsning som 4K UHD ofte et "must". Det gir mulighet for å vise fine detaljer og komplekse prosjekter i full skarphet. På den annen side, hvis multitasking er en viktig del av din jobbrutine, kan en ultrabred skjerm med noe lavere oppløsning fortsatt være effektiv og samtidig rimeligere i pris.

Wide, Ultra-Wide eller Super-Wide?

En widescreen-skjerm med litt større bildeforhold er ofte et glimrende alternativ hvis du jobber med mye forskjellig og dermed kan ha nytte av litt ekstra plass. En Ultra-Wide-skjerm gir et enda bredere arbeidsområde og egner seg ypperlig for multitasking og kreative yrker der du har behov for større plass horisontalt. En Super-Wide-skjerm i størrelsesorden 45–49 tommer skaper en ekte to-i-en-følelse og gir deg den ultimate skjermplassen. For deg som jobber med videoredigering, simuleringer eller lignende, kan en Super-Wide-skjerm tilby et enda bredere visuelt omfang og fordypning.

Buet eller standard?

Valget mellom buet og flat skjerm for profesjonelle brukere avhenger av spesifikke arbeidskrav og preferanser. En buet skjerm gir en mer engasjerende visuell opplevelse, noe som kan være gunstig for brukere innen kreative yrker og medier. På den annen side, for brukere som krever nøyaktighet og en plan flate for arbeidsoppgaver som CAD-modellering eller tekstredigering, kan en flat skjerm være mer egnet. Det viktigste er å tilpasse valget av skjermtype til dine spesifikke behov og arbeidsoppgaver.

Fordelen med USB-C-dokking

Med den smarte USB-C-dokkingstasjonen fra Philips får du flere tilkoblingsmuligheter og kan befri den bærbare datamaskinen for brysomme adaptere. USB-C-teknologien gir dessuten lynrask dataoverføring og strømming samtidig som datamaskinen lades. Det betyr at du kan koble deg opp umiddelbart og begynne å jobbe uten komplikasjoner.

Philips' sortiment

Buet og USB-C

Skjermer i denne kategorien gir en stor og omsluttende bildeopplevelse som skaper en ekte to-i-en-følelse. Disse buede skjermene varierer mellom 34 og 49 tommer i størrelse og gir full oversikt samtidig som du lett kan spre arbeidet ut og øke produktiviteten.

Standard og USB-C

Skjermer i denne kategorien gir en stor og ekspansiv bildeopplevelse. Disse flate skjermene varierer mellom 34 og 40 tommer i størrelse og gir full oversikt samtidig som du lett kan spre arbeidet ut og øke produktiviteten.

Sist oppdatert: 6 november 2023

Tagger