Hvem er egentlig ansvarlig for IT-sikkerheten?

Sikkerhetseksperten Roar Thon deler sine innsikter rundt hvordan man legger en god strategi rundt IT-sikkerheten sin.

Hvor ligger ansvaret for at virksomheten din har god IT-sikkerhet? Ligger ansvaret hos IT-sjefen eller ligger det egentlig hos ledelsen? En av Norges fremste sikkerhetseksperter, Roar Thon, besøkte Dustin Solutions Day der han snakket om ansvarsfordeling, enighet mellom IT og ledelse, samt betydningen av en tydelig strategi. Hør hans innsikter i denne videoen.

Lengde: 9:35

Les mer om hvordan Dustin kan hjelpe deg og bedriften din med nettopp IT-sikkerhet.

24 mai 2019

Disse IT-sikkerhetskravene irriterer oss mest

IT-sikkerheten er ikke bedre enn folkene som skal jobbe i systemene. ”I noen selskaper er det ganske grusomt”.

Rapport & verktøy: Sikkerhetsutfordringer i digitaliseringstider

Samtidig som digitaliseringen får et stadig stødigere fotfeste i alle deler av samfunnet, blir sikkerhet noe som flere ikke bare forventes å forstå og reflektere over, men også bidra til.

Så naive er vi når det kommer til IT-sikkerhet

Forskjellen på hvor mye vi investerer i IT-sikkerhet og de faktiske kostnadene kan måles i milliarder, og gapet bare vokser.

Etisk hacking er viktigere enn noen gang

IT-systemet ditt har sannsynligvis minst én ukjent bakdør som står vidåpen for hackere. Den beste måten å finne den på? Spør hackerne selv.

Klienthåndtering er en viktig del av IT-sikkerheten

Stadig flere tilkoblede enheter som brukes både privat og på jobb tvinger bedriftene til å modernisere klienthåndteringen. Ellers risikerer man at IT-sikkerheten får lide.

Slik legger du grunnlaget for bedriftens IT-sikkerhetsarbeid

IT-sikkerhetstruslene blir enda flere når cyberkriminelle profesjonaliseres. I dag er ikke spørsmålet om din bedrift kommer til å rammes, men når. Vi guider deg til både teknologien og prinsippene bak et moderne IT-sikkerhetssystem.