Hvem er egentlig ansvarlig for IT-sikkerheten?

Sikkerhetseksperten Roar Thon deler sine innsikter rundt hvordan man legger en god strategi rundt IT-sikkerheten sin.

Hvor ligger ansvaret for at virksomheten din har god IT-sikkerhet? Ligger ansvaret hos IT-sjefen eller ligger det egentlig hos ledelsen? En av Norges fremste sikkerhetseksperter, Roar Thon, besøkte Dustin Solutions Day der han snakket om ansvarsfordeling, enighet mellom IT og ledelse, samt betydningen av en tydelig strategi. Hør hans innsikter i denne videoen.

Lengde: 9:35

Les mer om hvordan Dustin kan hjelpe deg og bedriften din med nettopp IT-sikkerhet.

24 mai 2019

Årsaken til økende IT-brister

Pasientsamtaler ble lagt ut på nett, og utenlandske aktører fikk tilgang til viktige styresystemer. Dette er bare to av de store sikkerhetsskandalene som har fått oppmerksomhet nylig. Bak mange av dem finnes – ja nettopp – den menneskelige faktoren.

10 juni 2019

Hva er fordelene med et skyadministrert nettverk?

Skyadministrert nettverk innebærer en rekke fordeler sammenlignet med tradisjonelle løsninger. Har du skiftet ut ditt gamle nettverk enda?

23 mai 2019

Datakriminalitet koster mer enn naturkatastrofer

Den kraftig økende datakriminaliteten koster individer, organisasjoner og samfunnet enorme summer hvert år. Undersøkelser viser at nordiske bedrifter ofte mangler et grunnleggende forsvar mot disse angrepene.

15 april 2019

Dustin designer IT-infrastruktur for verden

PatientSky er en åpen plattform som gjør livet lettere for omsorgsgivere og deres kunder, takket være en robust infrastruktur som garanterer drift- og datasikkerhet.

13 mars 2019

GUIDE: Skytjenester – slik funker de

Å bruke skytjenester er ikke noe nytt. Men det er i senere år, takket være utviklingen innen maskinvare, programvare og oppkoblinger, at tjenesten har vokst seg sterk og blitt en løsning som både privatpersoner og bedrifter har stor nytte av.

21 februar 2019

Digitaliseringsstrategi: 5 tips for å lykkes

Enten du vil utvikle applikasjoner for å skape økt kundeengasjement eller du vil modernisere IT-infrastrukturen for å oppnå bedre fleksibilitet, er det noen ting du bør huske på for å lykkes med din digitaliseringsstrategi.

8 februar 2019