I skyen med Office 365

Kom raskt i gang. Få fortløpende støtte. Betal bare for det du bruker. Det er noen av fordelene med Dustins Office 365-pakketilbud.

I takt med at installerte Office-abonnementer skal oppgraderes, får stadig flere bedrifter øynene opp for Dustins skybaserte Office 365-pakkeløsninger.

- Kundeinteressen overgår forventningene. Siden begynnelsen av året har tusenvis av brukere gått over til vår løsning. Og det er bare starten, sier Vegard Aspnes, ansvarlig for Software som en tjeneste hos Dustin.

Dustin benytter seg av Microsofts lisensprogram, kalt Cloud Solution Provider, CSP. Det betyr at Dustin kan kombinere sine egne tjenester med Microsofts sky­tjenester. Dustin tilbyr blant annet en pakkeløsning som inkluderer nordisk kunde­støtte, der hver bruker kan installere én Office-lisens på fem PC-er eller Mac-er, fem nettbrett og fem telefoner.

– Vi tar et totalansvar for kunderelasjonen. I tillegg til kundestøtten har vi ansvar for levering, vedlikehold og fakturering, sier Vegard Aspnes. Han forteller at det er mange fordeler med pakkeløsningen:

– Kundene setter først og fremst pris på den integrerte fleksibiliteten. Mange trekker også frem fordelen med å kunne jobbe mer mobilt enn før, sier han.

Dustins Office 365-pakkeløsninger er også tilgjengelige på Dustin Marketplace, der kundene kan velge mellom et voksende antall bedriftsapper, integrert med bakenforliggende skytjenester.

Fordeler med skybasert Office 365

  • Du kan arbeide overalt der det er internettforbindelse.
  • Med Dustins pakkeløsning kan du installere lisensen på fem datamaskiner, fem nettbrett og fem telefoner.
  • Det er lett å komme i gang med skybasert Office 365, og nordisk kundestøtte inngår i pakken.

Les mer om våre Tjenester og løsninger

27 september 2016

Har du virkelig backup i skyen?

Det er en vanlig forestilling at man tror vanlig backup og gjenoppretting automatisk er inkludert i skyen og at skytjenesteleverandører har kontroll over det. Men sånn er det ikke.

Derfor bør du teste en hyperkonvergert infrastruktur

Med en hyperkonvergert infrastruktur reduseres behovet for spesialkompetanse i IT-avdelingen. Det gjør at tid og ressurser kan brukes til kjernevirksomheten – i stedet for å slukke branner.

5 fordeler med en hyperkonvergert infrastruktur

Med en hyperkonvergert infrastruktur reduseres behovet for spesialkompetanse i IT-avdelingen. Det gjør at tid og ressurser kan brukes til kjernevirksomheten – i stedet for å slukke branner.

Slik får du et sikrere IT-miljø med virtualisering

Virtualisering har lenge vært en selvfølge for servere, men nå virtualiseres mer og mer; fra nettverk og lagring til brannmurer og applikasjoner. Fordelene er økt funksjonalitet, sikkerhet og enklere håndtering.

3 grunner til å jobbe med virtualisering

Virtualisering av servere er hverdagslig for de fleste bedrifter, men i dag kan mer og mer virtualiseres. Teknologien kan gi økt funksjonalitet, bedre sikkerhet og enklere håndtering.

Reduser kostnadene med rett lisenshåndtering

At abonnementstjenester i skyen er blitt vanligere gir mange fordeler, men dessverre løser det ikke alle utfordringene ved lisensiering for store bedrifter.