I trygge hender med mobil løsning

Med en enkel og sikker mobilløsning kan både kundene og massasjeterapeuten på ReLease Voice & Body slappe av. Både timebestillinger, betalinger og systemservice håndteres stort sett fra mobiltelefonen.

I et massasjestudio i Malmø i Sverige får operasangere og politikere hjelp til å rehabilitere stemmen ved hjelp av stemmemassasje. Også klassisk massasje utføres av massasjeterapeuten Carl Boström på ReLease Voice & Body, som er en del av helsesentret Sund Rehab AB i Malmø.

Nesten alle timebestillinger gjøres på nett. Betalinger skjer via en mobil betalingsløsning.

– Jeg har alltid mobiltelefonen med meg. Jeg bruker iZettles betalingsløsning, noe som betyr at jeg alltid må ha tilgang til en kortleser og en mobiltelefon, sier han.

Reserveringssystem på mobil

For å garantere at kundene ikke rammes av eventuelle problemer med timebestillinger eller betalinger, har ReLease Voice & Body en Phone as a Service-avtale med ekstra mobilforsikring hos Dustin. Hvis mobiltelefonen skulle bli ødelagt, sendes en erstatningstelefon med nytt deksel og skjermbeskyttelse som massasjestudioet mottar allerede dagen etter.

– Det er veldig godt å ha en sikkerhet og noen å kontakte dersom det skulle oppstå problemer, sier Carl Boström og legger til:

– Jeg vil skape en trygg atmosfære der kundene kan slappe av og ta en pause fra omverdenen en stund. Derfor er det viktig at jeg som massør også er avslappet og ikke trenger å bekymre meg for mobiltelefonen, sier Carl Boström.

Slik ble det mulig

Utfordring

Som enkeltpersonsforetak må Carl ha tilgang til en fungerende mobiltelefon døgnet rundt, både for å være tilgjengelig og for å håndtere online-bestillinger og betalinger. En fungerende mobiltelefon trengs også når kundene skal betale med kort via iZettles mobilløsning.

Løsning

Dustins løsning Phone as a Service og forsikringen AppleCare+ betyr at Carl får en erstatningstelefon innen et døgn dersom mobiltelefonen skulle bli ødelagt. Forsikringen dekker også nytt deksel og skjermbeskyttelse. Løsningen gjør også at han kan bytte mobiltelefon til en nyere modell annethvert år.

Resultat

Med Dustins mobilløsning slipper Carl å bekymre seg for å være uten mobiltelefon lenger enn 24 timer. Han har også tilgang til en av de siste mobiltelefonmodellene, uten å måtte lete i butikker eller vurdere om mobiltelefonen er rask nok eller oppdatert.

ReLease Voice & Body

ReLease Voice & Body er et prisvinnende klassisk og sertifisert massasjestudio og en del av helsesenteret Sund Rehab AB Malmø i Sverige. Med fokus på muskulaturen rundt nakke, hals og bryst får kunder som bruker stemmen i yrket sitt, hjelp til å styrke stemme- og lungekapasiteten.
Størrelse: Enkeltpersonforetak.

Mobiltelefonen må alltid fungere.

– Carl Boström, massasjeterapeuten på ReLease Voice & Body.

31 oktober 2019

5 smarte ting for å jobbe hjemme og ute

Her er en liste over ting som hjelper deg slippe det scenariet og isteden jobbe raskere, mer ergonomisk og bedre hjemmefra.

Slik forbereder du deg for det mobile arbeidslivet

Mye tyder på at den faste kontorplassen er utdøende. Vi jobber isteden hjemmefra, fra kafeen eller fra et av de fleksible stedene på kontoret. Utviklingen har ført til økt interesse for produkter som hjelper oss arbeide like effektivt, uansett hvor vi er.

Store muligheter med 5G

Det forventes at 5G-teknologien etter hvert vil revolusjonere måten vi bruker våre mobile enheter på. Les mer om hva 5G innebærer for deg og hva du trenger å vite om fremtidens mobilnett.

Guide: Slik gjør du bedriftens mobiltelefoner sikre

Mobiltelefonen er et minst like viktig arbeidsverktøy som datamaskinen for folk flest, men sikkerhetsfokuset rundt telefonene holder på mange måter ikke samme nivå. I denne guiden går vi gjennom hva du skal gjøre for at telefonen ikke skal bli det svake leddet i IT-sikkerhetskjeden.

Er det ikke på tide å få orden på bedriftens alle mobiltelefoner?

Sikkerhet er alltid aktuelt. Spørsmålet er om det noensinne har vært mer aktuelt enn akkurat nå. I denne artikkelen snakker vi om mobilsikkerhet og hvordan du skaper mer tid for jobb ved å ta et helhetlig grep om bedriftens mobiltelefoni.

Mobiltilbehøret for deg med kontoret i lomma

For deg som reiser mye i jobben din er det viktig å kunne lade alle enheter, både mobiltelefoner, nettbrett og datamaskiner samtidig. Med smarte produkter fra Dustins egne varemerker er du klar for alle dine kundebesøk og møter. Uansett hvor du er.