Arbeidsplass

LISTE: Alltid fulladet – 5 produkter for full kraft

Uansett om du jobber eller har fri trenger ditt digitale liv strøm for å fungere. Om mobilen og dataen er utladet kan du verken jobbe eller ha kontakt med kollegaer, venner eller familie. Med disse fem produktene er du aldri kraftløs i hverdagen.

1. Smart induksjonslader

Unngå rot med ledninger og lad mobilen trådløst i stedet. Samsung Wireless Charger EP-NG930 lader raskt, og takket være hellingen på ladestasjonen kan du bruke mobilen samtidig som den lader. En duppeditt som gjør det superenkelt å sørge for at telefonen er fulladet når du trenger den.

2. Lynraskt ekstrabatteri

Uansett hvor nøye du er med å lade utstyret ditt før du går hjemmefra vil du før eller siden havne i en situasjon der batteriet tar slutt og du savner et el-uttak. Derfor kan det lønne seg å alltid ha et ekstrabatteri i veska for disse situasjonene. Anker PowerCore+ er et kraftig batteri som kan lade din mobil gjentatte ganger, og som dessuten gjør det raskt takket være Quick Charge 3.0-teknologien.

3. Kraftig case

Vil du få ditt Iphone 7-batteri til å rekke lengre uten å holde styr på et separat ekstrabatteri? Da kan Apple Smart Battery Case være løsningen for deg. Et skall med et innebygd batteri som forlenger levetiden på ditt batteri betraktelig, samtidig som det beskytter telefonen.

4. Adapter

Er dere mange som slåss om el-uttaket? Da passer en adapter som Anker PowerPort Speed 5 Ports utmerket. Med denne smarte saken kan du lade opp til 5 enheter rakst og sikkert fra ett og samme uttak.

5. Strøm på veien

Under bilturen vil du neppe at telefonen skal dø. Å kunne ringe kan være livsviktig dersom noe skulle skje. Nesten like viktig er det å kunne finne riktig vei, samt å ha noe bra å høre eller se på under turen. En lader som passer i bilens uttak er en enkel forsikring mot å bli strømløs på veien.

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger