Nya Dell Latitude – skapt for den moderne brukeren

Dells bærbare Latitude-familie for forretningsmarkedet, har fått et helt nytt design og flere smarte funksjoner, skapt med tanke på den moderne brukeren. Flaggskipmodellen er utstyrt med en nærhetssensor som vekker datamaskinen når du nærmer deg, lynrask ekspresslading og opptil 26 timers batteritid.

I begynnelsen av året avduket Dell sin nye, redesignede Latitude-familie og i april var det klart for en lansering. Sammenlagt dreier det seg om 14 ulike produkter, oppdelt i 5000-serien og 7000-serien. Felles for dem alle er at de har blitt 10-15 prosent mindre enn tidligere modeller.

– Vi tar alltid brukeren som utgangspunkt når vi utvikler produktene våre. Den moderne arbeideren ønsker å kunne jobbe hvor som helst og når som helst, og er stadig på jakt etter å få større mobilitet. Det kravet imøtekommer vi med den nye Latitude-porteføljens mindre og lettere enheter, sier Mats Mårtensson, produktsjef innen Client Solutions hos Dell.

Familiemedlemmet som har fått mest oppmerksomhet er uten tvil flaggskipmodellen 7400 2-in-1, som på grunn av sin smale ramme rundt skjermen, kan titulere seg som verdens minste 2-i-1-datamaskin med 14-tomerskjerm.

– Dell Latitude 7400 2-in-1 syns jeg representerer den perfekte balansen mellom mobilitet, ytelse og skjermstørrelse. Men det som skiller seg mest ut er premium følelsen. Datamaskinen har et avstivet kabinett i børstet aluminium og en kvalitetsfølelse som virkelig skiller seg ut. Selv om den har et veldig smalt design, har vi ikke gitt avkall på porter. Den har fremdeles HDMI-utgang, USB-porter og innebygget simkort-leser, sier Mats.

Opptil 26 timers batteritid

En gladnyhet for alle mobile brukere er at enhetene har fått bedre batteritid. I år har samtlige modeller en batteritid på opptil 20 timer ifølge ytelsestesten Mobile Mark. Også her ligger Dell Latitude 7400 2-in-1 på topp med sine 26 timer. Den lange batteritiden er et resultat av et stort batteri og en skjerm som bruker lite strøm, uten å redusere kontrast eller lysstyrke.

Når det er på tide å lade enhetene, er de utstyrt med funksjonen ExpressCharge, noe som betyr at datamaskinene kan lades til 80 prosent på bare en time:
– ExpressCharge er veldig brukervennlig dersom du for eksempel skal sette deg på et fly, men oppdager at du har dårlig batteri. Da kan du lade datamaskinen i 15 minutter og oppnå 35 prosent av batterikapasiteten. Den holder antakelig for at du skal kunne sitte og arbeide gjennom hele flyturen, sier Mats.

Innovative funksjoner for brukere på farten

Også når det gjelder funksjoner har Dell tenkt seg grundig om for å finne nye, enklere måter for brukeren. En unik nyhet for 7400 2-in-1 er Express Sign In som er en sensor som samarbeider med Windows Hello-kameraet for å gjenkjenne brukerens tilstedeværelse. På den måten kan datamaskinen vekkes fra hvilemodus og logge inn i Windows helt automatisk. Når brukeren deretter forlater datamaskinen, logges den automatisk ut.

Sikkerheten blir spesielt viktig når mange arbeider fra andre steder enn på det fysiske kontoret. Dell ønsker å kunne tilby sterk sikkerhet uten å vike på brukervennlighet og enkelhet.

– Mobiltelefonene våre har vent oss til at det skal gå raskt og enkelt å lukke ned eller åpne en enhet. Derfor har vi bygget inn fingeravtrykksensor i startknappen på datamaskinene våre, slik at du automatisk logges inn i Windows når du skrur på datamaskinen, avslutter Mats.

Se utvalget vårt Dell Latitude-datamaskiner

27 mai 2019

Guide: På jakt etter den perfekte skjermen?

Voxicon har høyst sannsynlig den skjermen du er på jakt etter. Uansett hvilken skjerm du velger, får du mye kvalitet for pengene.

31 mai 2019

Når er du mest fokusert?

Vi fokuserer altfor mye på hva vi skal gjøre, og tenker for lite på når vi gjør det, ifølge den amerikanske forfatteren Daniel Pink, som selv er nøye med hva han planlegger inn på ettermiddagene.

28 mai 2019

Bedre konferanserom med riktig teknologi

Utstyr konferanserommet med den nyeste teknologien for å forenkle møter og presentasjoner. Med riktig utstyr unngår dere teknisk krøll og kan være kreative i stedet. Vi har valgt ut fem innovasjoner som tar konferanserommet til neste nivå.

21 mai 2019

5 produkter for pendleren

Med riktig utstyr bli pendlingen ikke bare mer praktisk, men også fornøyelig. Vi har valgt ut en rekke smarte ting som gjør at du kommer til å se fram til reisetiden.

13 mai 2019

Modern Workplace sparer svensk LO-forbund for masse tid

Handelsanställdas förbund ville ha et mer brukervennlig IT-miljø – mobilt, sikkert og uten komplikasjoner. Løsningen ble tjenesten Modern Workplace fra Dustin, som straks ga tydelige fordeler for både brukere og IT-avdeling.

7 mai 2019

Forenkle dine videokonferanser med smarte, innebyggede videoløsninger

Hvis du er på jakt etter en konferanseløsning ved skrivebordet ditt, kan du slutte å lete nå. Løsningen er ikke langt unna. Faktum er at den allerede er her.

24 april 2019