Nytt stort oppdrag for Dustin innen avanserte IT-tjenester

Dustin har vunnet et oppdrag om levering av skybaserte tjenester i form av backup og lagring med NRK - en operatør som stiller høye krav til smarte tekniske løsninger med høy sikkerhet.

Avtalen omfatter 20 av NRKs datasentre i Norge og løper over tre år med mulighet for forlengelse i ytterligere to år.

– At vi fikk dette oppdraget, viser hvordan vi hele tiden utvikler vårt tilbud og potensialet i mer avanserte tjenester og løsninger, sier Kjell Rune Øyrås, grunnlegger av Purity IT som eies av Dustin, og spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter og organisasjoner med forretningskritiske IT-prosesser.

Takket være oppkjøp som Purity IT, kan Dustin, i tillegg til sikkerhetskopiering, disaster recovery og lagring i skyen, levere komplette og skreddersydde helhetsløsninger til organisasjoner og bedrifter i hele Norden. I dag inngår spisskompetanse fra Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, ITaito, JML-System, Norriq, Purity, Resolute og Saldab i Dustin-familien.

– Dustins nyoppkjøpte kompetanse i kombinasjon med 30 års erfaring som en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester, gjør at vi kan finne riktig helhetsløsning, uansett størrelse på virksomheten og hvordan utfordringene ser ut, sier Kjell Rune Øyrås.

Vil du vite mer om Dustin?

Kontakt oss, eller les mer om Dustins kompetanse for store bedrifter och offentlig sektor.

18 juli 2018

Praktisk fjernundervisning med Chromebook

I Sibbo har alle grunnskoleelever en Chromebook i ryggsekken. Datamaskinen tilbyr fleksible undervisningsmetoder og lagrer filene også ved fjernundervisning.

Miljøet i førersetet

13 000 ansatte i Trondheim kommune kan skrive ut dokumenter hvor de ønsker, uten at papirer blir liggende og slenge. Kommunen sparer både miljøet og kostnader på sin effektive printeravtale.

Hverdag med flyt

Skolehverdagen til 10.000 elever og lærere i Grenland flyter knirkefritt med enheter som er tilpasset hver enkelt bruker sine behov. Det sparer både tid, kostnader og frustrasjon.

Rask omstilling for Randstad

Ansatte i Randstad og Dfind har fått en mer effektiv og fleksibel hverdag etter omlegging til Chromebooks. Med Dustin i ryggen har prosessen gått kjapt og smertefritt.

Slik reduserte Oslo-lageret nedetiden med 30-40 prosent

Sørensen og Balchen slet med et svært utdatert IT-system. Det kostet omtrent en kvart million kroner ved nedetid. Nå er nedetiden redusert med 30-40 prosent.

Actic forbedret bedriften og kundetilfredsheten med hjelp av Network

Artic trengte en stabil og fleksibel nettverksløsning til sine 182 bade- og treningssenter. Med Network fikk de i tillegg til det også tilgang til data som kunne bidra til forretningsfordeler, og som var enkelt å håndtere for de kun fem heltidsansatte.