Nytt stort oppdrag for Dustin innen avanserte IT-tjenester

Dustin har vunnet et oppdrag om levering av skybaserte tjenester i form av backup og lagring med NRK - en operatør som stiller høye krav til smarte tekniske løsninger med høy sikkerhet.

Avtalen omfatter 20 av NRKs datasentre i Norge og løper over tre år med mulighet for forlengelse i ytterligere to år.

– At vi fikk dette oppdraget, viser hvordan vi hele tiden utvikler vårt tilbud og potensialet i mer avanserte tjenester og løsninger, sier Kjell Rune Øyrås, grunnlegger av Purity IT som eies av Dustin, og spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter og organisasjoner med forretningskritiske IT-prosesser.

Takket være oppkjøp som Purity IT, kan Dustin, i tillegg til sikkerhetskopiering, disaster recovery og lagring i skyen, levere komplette og skreddersydde helhetsløsninger til organisasjoner og bedrifter i hele Norden. I dag inngår spisskompetanse fra Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, ITaito, JML-System, Norriq, Purity, Resolute og Saldab i Dustin-familien.

– Dustins nyoppkjøpte kompetanse i kombinasjon med 30 års erfaring som en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester, gjør at vi kan finne riktig helhetsløsning, uansett størrelse på virksomheten og hvordan utfordringene ser ut, sier Kjell Rune Øyrås.

Vil du vite mer om Dustin?

Kontakt oss, eller les mer om Dustins kompetanse for store bedrifter och offentlig sektor.

Bli oppringt
Sende e-post

18 juli 2018

Slik får du alle til å jobbe mot samme mål

Vellykket entreprenørskap krever engasjerte medarbeidere. Hvordan lykkes man med det? Her er fem måter å øke engasjementet på arbeidsplassen.

7 mai 2019

Internett er ødelagt: «Sinne og hat får størst spredning»

Hvordan påvirker sosiale medier egentlig demokratiet? Dette undersøker forfatterne Martin Gelin og Karin Petterson i den nye svenske boken Internet är trasigt – Silicon Valley og demokratins kris.

24 april 2019

Tre eksperter – mange smarte tips

I løpet at Dustin Expo i Sverige hadde vi et lite avlukke der vi spilte inn korte samtaler med eksperter innenfor sine områder. Alle disse samtalene ble tatt opp, da vi ønsker å dele alle smarte tips også med de som ikke kunne være til stede.

9 april 2019

Norden i spissen for global finansiell innovasjon

Mer fokus på individet, masse ny teknologi og et Norden som absolutt ligger i forkant. Det er noen av de viktige trendene innen bank- og finansbransjen akkurat nå.

22 mars 2019

5 militære innovasjoner som forandrer den sivile verden

Her er flere teknologiske innovasjoner som først så dagens lys innen det militære, før de gjorde suksess hos den brede allmennheten.

21 mars 2019

Lær barn koding og teknologi ved hjelp av tech toys

En av de største trendene akkurat nå er digitale leketøy som lærer barn å kode, og viser hvordan teknologi fungerer. Disse er også rettet mot yngre og yngre mennesker.

18 mars 2019