Arbeidsplass

Sju skjermer som skiller seg ut

Vi har tatt ett dypdykk i Dustins sortiment og funnet frem sju skjermer i toppklassen, for deg som er på jakt etter noe ut over det vanlige. Enten du vil ha den beste skjermen til bilderedigering, den skarpeste oppløsningen eller bare den største skjermen på kontoret, kommer du garantert til å finne favoritten din her.

Apple Pro Display XDR

Apples nye proffskjerm er den første 32-tommer 6K-skjermen noensinne. Alt med denne skjermen er ekstremt – fra oppløsningen, fargegjengivelsen og den dynamiske størrelsen til prislappen og det faktum at bare bordstativet koster det samme som en proffskjerm. Apple Pro Display XDR er kalibrert fra fabrikken og har avanserte funksjoner for å kunne gi deg et bilde med korrekt fargegjengivelse og kontraster, uansett hvordan arbeidsmiljøet ellers ser ut. Nanostruktur-glasspanel er tilgjengelig som ekstrautstyr for å redusere mengden forstyrrende refleksjoner.

Samsung C49J890DKU

UltraWide-skjermer har raskt blitt populære, spesielt som alternativ til å ha to skjermer ved siden av hverandre. Samsungs kjempe C49J890DKU har et bildeforhold på hele 32:9 og oppløsningen 3840 x 1080, noe som virkelig kommer til sin rett på det 49-tommers(!) store panelet. Skjermen er dessuten buet for å gi en omsluttende opplevelse. Skjermen har to Thunderbolt 3-porter for tilkobling av kompatible datamaskiner, og den kan samtidig lade tilkoblede enheter via en og samme kabel.

LG 34WK95U-W

Hvis du vil ha en mer høyoppløselig skjerm i UltraWide-kategorien, er LG 34WK95U-W skjermen for deg. 34-tommer, bildeforhold på 21:9 og hele 5120 x 2160 pikslers oppløsning.

Skjermen støtter VESA DisplayHDR 600 med bred lysstyrke og kontrast, 98 prosent av DCI-P3-fargefeltet og 135 prosent av sRGB, noe som er ideelt for bildegjengivelse. I likhet med Samsung-skjermen har den Thunderbolt 3 så du slipper separate skjerm-, strøm- og datakabler, og klarer deg med én enkelt.

Dell UltraSharp UP3218K 8K

Vil du ha den høyest mulige oppløsningen på markedet, bør du kikke nærmere på Dell UltraSharp UP3218K 8K. Ufattelige 7680 x 4320 piksler er nødvendig på det 32-tommers store panelet, noe som gir en pikseltetthet på 280 ppi. Skjermen har en imponerende fargedekning og kan vise 100 prosent av AdobeRGB, 100 prosent av sRGB, 100 prosent av Rec. 709, 98 prosent av DCI-P3 og mer enn 80 prosent av Rec. 2020.

Skjermen kan tilpasses etter hvordan du arbeider med pivotfunksjonen (dvs. at du kan snu skjermen på høykant) . Den smarte Easy Arrange-funksjonen husker hvordan du plasserte programvinduene sånn at du raskt kan fortsette der du slapp, når du kobler til skjermen på nytt.

ASUS ROG Swift PG258Q

Hastighet er alt i e-sportens verden, og ASUS ROG Swift PG258Q er en skjerm som gir deg et betydelig forsprang. Foruten en responstid på 1 millisekund, er det verdens første skjerm med en oppdateringsfrekvens på 240 Hz. Dette i tillegg til NVIDIA G-Sync og Ultra Low Motion Blur-teknologien, garanterer den raskeste og mest responderende spillopplevelsen noensinne.

Det finnes også en rekke andre spesialfunksjoner tilpasset e-sport, som et trådkorsoverlegg, skjermtimer, en bilder-per-sekund-teller og en skjermjusteringsfunksjon.

HP Zvr Virtual Reality Display

Tre inn i fremtiden med verdens første kommersielle VR-skjerm. HP Zvr Virtual Reality Display lar deg opprette og vise objekter i tre dimensjoner: perfekt for arkitekter, animatører og spillutviklere. Du tar på et par passive 3D-briller for å se den tredje dimensjonen, så oppfatter sensorer på skjermen hvordan du beveger hodet og flytter 3D-objektene deretter. Ved hjelp av en spesiell penn kan du zoome, panorere og manipulere 3D-objektene på skjermen.

EIZO ColorEdge CG319X

Dette er en rå skjerm for deg som jobber profesjonelt med foto, animasjon, film, 3D-visualisering eller annen grafisk krevende arbeid. EIZO ColorEdge CG319X er en 31,1-tommer stor 4K-skjerm (4096 x 2160) med 10-biters fargedybde og 99 prosent dekning av Adobe RGB. Som flere andre av EIZOs skjermer, har den en innebygd kalibreringssensor og automatisk maskinvarekalibrering slik at du alltid har riktig fargegjengivelse. Funksjonen EIZO ColorNavigator Network sikrer dessuten at alle i teamet får samme bildegjengivelse gjennom hele produksjonsprosessen.

Lignende lesing:5 smarte ting for å jobbe hjemme og ute

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger