Skjermer for samarbeid

I snart 35 år har BenQ vært aktive innenfor produktkategorien displayprodukter – prosjektorer og skjermer. Produktutvalget er stort. Du kan finne alt fra hjemmekinoprojektorer til personlige prosjektorer og installasjonsmodeller av ulike slag.

Når det gjelder skjermer, finnes det både skrivebordsmonitorer av ulike typer som store skjermer med eller uten touch. Uansett hva du trenger, har BenQ alt for konferanser, videomøter og digitale budskap. BenQ samarbeider også med Google og konseptet Google Jamboard, en digital samarbeidsplattform.

Trådløs presentasjon og interaktive skjermer

Innen møterom ser man hos BenQ to klare trender fra brukernes side. Den ene trenden er trådløs presentasjon. Den andre er interaktive skjermer, eller "berøringsskjermer" som de ofte kalles.

- Jeg synes vi imøtekommer begge disse trendene veldig godt med løsningene våre, sier Daniel Assarson, Nordic Sales Manager BenQ.

Kom raskt og enkelt i gang med møtet

BenQ InstaShow er en løsning for trådløse presentasjoner i form av en sendeknapp som uten problemer, raskt lar deg komme i gang med møtet. Du tilkobler enkelt sendeknappen til din bærbare PC. Når lampen lyser grønt, trykker du på knappen og bildet ditt presenteres. Istedenfor å bygge inn en masse ulike funksjoner, har man hos BenQ konsentrert seg på å gjøre det virkelig enkelt for deg som bruker. Nøkkelen er at det ikke er programvare eller en driverrutine som skal installeres på den bærbare PC-en din, noe som gjør det enkelt og som sparer tid.

- Og ikke minst gjør den alt enklere for IT-avdelingen som dermed får færre supportærender og et sikkert produkt, sier Daniel.

Siden USB-C-tilkobling vil bli den nye standarden på bærbare PC-er, oppdateres Instashow WDC10 nå med senderknapper med USB-C-tilkobling. Storebror InstaShow WDC20 oppdateres med å i tillegg til trådløs lyd og bilde, også ha trådløs touch. Den har også støtte for mobile enheter som mobiltelefoner og nettbrett. Tenk deg at du har en interaktiv skjerm i møterommet. Med Instashow kan du la din bærbare PC ligge på bordet, tilkoble med sendeknappen og deretter stå fremme ved den interaktive skjermen. Du styrer enkelt din bærbare PC fra den interaktive skjermen, helt uten en kabel.

- Det er bare å åpne dokumentet eller presentasjonen og sette i gang, forteller Daniel.

Smarte, interaktive skjermer for et bedre arbeidsmiljø

Den andre trenden innen møterom BenQ ser, er som sagt interaktive skjermer (berøringsskjermer). Skjermene kommer i en rekke ulike størrelser og er utstyrt med mange smarte funksjoner. Med de innebygde appene, kan du enkelt surfe på nettet eller åpne en interaktiv smarttavle og sette i gang med brainstorming. Du kan selvsagt også bruke de interaktive skjermene i møterommet med Officepakkens programvarer; Powerpoint, Onenote eller Word.

- Alle disse programvarene er laget for touch og notater, påpeker, påpeker Daniel.

De interaktive skjermene er sist, men ikke minst, fremstilt for å skape et bedre arbeidsmiljø. Skjermene er nemlig utstyrte med anti-bakterielt glass og air-quality sensor som er det navnet beskriver, nemlig en funksjon som lar deg vite når du trenger å lufte og forbedre luftkvaliteten i rommet du befinner deg i. Dessuten er skjermene helt fri for flimmer og filtrerer vekk det blå lyset som ofte er slitsomt for øynene.

- Dersom du velger å kombinere Instashow med en interaktiv skjerm, har du med andre ord et praktisk, trådløst presentasjonsverktøy og en interaktiv skjerm som bryter ned bakterier og ikke minst påminner deg om å slippe inn frisk luft, avslutter Daniel.

Les også:

Videomøter har aldri vært enklere
Forenkle dine videokonferanser med smarte, innebyggede videoløsninger
Et nøye utvalgt sortiment som bare vokser
Bring Your Own Meeting
Fra ti minutter til ti sekunder
En løsning for all kommunikasjon

Fokus

Daniel Assarson

Nordic Sales Manager hos BenQ

8 999,- 289 kr/mnd Ekskl. mva
img
BenQ InstaShow WDC10
En ny måte å prestentere på
7 på lager
4 595,- 147 kr/mnd Ekskl. mva
img
BenQ InstaShow Button Kit
Ekstrasender til BenQs InstaShow
25 495,- 818 kr/mnd Ekskl. mva
img
BenQ RP704K 70" Touch 70in 330cd/m² 4K UHD (2160p) 16:9
Touch-skjerm med mange muligheter, utviklet for klasserom
  • Diagonalstørrelse 70 in
  • Lysstyrke 330 cd/m²
  • Skjermformat 4K UHD (2160p)
  • Bildets sideforhold 16:9
15 495,- 497 kr/mnd Ekskl. mva
img
BenQ RM5501K 55" Touch
Inspirert læring ved fingertuppene dine
  • Produsent BenQ
  • Diagonalklasse 55 in
  • Oppløsning 3840 x 2160
23 995,- 769 kr/mnd Ekskl. mva
img
BenQ RP6501K 65" Touch
Berøringsskjerm med mange muligheter utviklet for klasserommet
  • Produsent BenQ
  • Diagonalklasse 65 in
  • Oppløsning 3840 x 2160

24 april 2019

Bedre konferanserom med riktig teknologi

Utstyr konferanserommet med den nyeste teknologien for å forenkle møter og presentasjoner. Med riktig utstyr unngår dere teknisk krøll og kan være kreative i stedet. Vi har valgt ut fem innovasjoner som tar konferanserommet til neste nivå.

21 mai 2019

5 produkter for pendleren

Med riktig utstyr bli pendlingen ikke bare mer praktisk, men også fornøyelig. Vi har valgt ut en rekke smarte ting som gjør at du kommer til å se fram til reisetiden.

13 mai 2019

Modern Workspace sparer svensk LO-forbund for masse tid

Handelsanställdas förbund ville ha et mer brukervennlig IT-miljø – mobilt, sikkert og uten komplikasjoner. Løsningen ble tjenesten Modern Workspace fra Dustin, som straks ga tydelige fordeler for både brukere og IT-avdeling.

7 mai 2019

Forenkle dine videokonferanser med smarte, innebyggede videoløsninger

Hvis du er på jakt etter en konferanseløsning ved skrivebordet ditt, kan du slutte å lete nå. Løsningen er ikke langt unna. Faktum er at den allerede er her.

24 april 2019

Fra ti minutter til ti sekunder

Statistikk viser at majoriteten av alle videomøter som holdes blir forsinket på grunn av teknologiske problemer. Den gjennomsnittlige forsinkelsen er på 10 minutter og 40 sekunder. Den tiden syns Lenovo at du skal bruke til noe bedre.

24 april 2019

Bring Your Own Meeting

Videomøter blir en stadig mer selvfølgelig del av hverdagen. Fordelene er åpenbare. Du sparer tid, penger og kan holde mer effektive møter. Uansett hvor du befinner deg, kan du ha møter og holde kontakten på en enkel måte.

23 april 2019