Skjermer for samarbeid

I snart 35 år har BenQ vært aktive innenfor produktkategorien displayprodukter – projektorer og skjermer. Produktutvalget er stort. Du kan finne alt fra hjemmekinoprojektorer til personlige projektorer og installasjonsmodeller av ulike slag.

Når det gjelder skjermer, finnes det både skrivebordsmonitorer av ulike typer som store skjermer med eller uten touch. Uansett hva du trenger, har BenQ alt for konferanser, videomøter og digitale budskap. BenQ samarbeider også med Google og konseptet Google Jamboard, en digital samarbeidsplattform.

Trådløs presentasjon og interaktive skjermer

Innen møterom ser man hos BenQ to klare trender fra brukernes side. Den ene trenden er trådløs presentasjon. Den andre er interaktive skjermer, eller "berøringsskjermer" som de ofte kalles.

– Jeg synes vi imøtekommer begge disse trendene veldig godt med løsningene våre, sier Daniel Assarson, Nordic Sales Manager BenQ.

Kom raskt og enkelt i gang med møtet

BenQ InstaShow er en løsning for trådløse presentasjoner i form av en sendeknapp som uten problemer, raskt lar deg komme i gang med møtet. Du kobler enkelt sendeknappen til din bærbare PC. Når lampen lyser grønt, trykker du på knappen og bildet ditt presenteres. Istedenfor å bygge inn en masse ulike funksjoner, har man hos BenQ konsentrert seg om å gjøre det virkelig enkelt for deg som bruker. Nøkkelen er at det ikke er programvare eller en driver som skal installeres på den bærbare PC–en din, noe som gjør det enkelt og sparer tid.

– Og ikke minst gjør den alt enklere for IT–avdelingen som dermed får færre supportærender og et sikkert produkt, sier Daniel.

Siden USB–C–tilkobling vil bli den nye standarden på bærbare PC–er, oppdateres Instashow WDC10 nå med senderknapper med USB–C–tilkobling. Storebror InstaShow WDC20 oppdateres med å ha trådløs touch i tillegg til trådløs lyd og bilde. Den har også støtte for mobile enheter som mobiltelefoner og nettbrett. Tenk deg at du har en interaktiv skjerm i møterommet. Med Instashow kan du la din bærbare PC ligge på bordet, tilkoble med sendeknappen og deretter stå fremme ved den interaktive skjermen. Du styrer enkelt din bærbare PC fra den interaktive skjermen, helt uten en kabel.

– Det er bare å åpne dokumentet eller presentasjonen og sette i gang, forteller Daniel.

Smarte, interaktive skjermer for et bedre arbeidsmiljø

Den andre trenden innen møterom BenQ ser, er som sagt interaktive skjermer (berøringsskjermer). Skjermene kommer i en rekke ulike størrelser og er utstyrt med mange smarte funksjoner. Med de innebygde appene, kan du enkelt surfe på nettet eller åpne en interaktiv smarttavle og sette i gang med brainstorming. Du kan selvsagt også bruke de interaktive skjermene i møterommet med Officepakkens programvarer; Powerpoint, Onenote eller Word.

– Alle disse programvarene er laget for touch og notater, påpeker, påpeker Daniel.

De interaktive skjermene er sist, men ikke minst, fremstilt for å skape et bedre arbeidsmiljø. Skjermene er nemlig utstyrte med anti-bakterielt glass og air-quality sensor som er det navnet beskriver, nemlig en funksjon som lar deg vite når du trenger å lufte og forbedre luftkvaliteten i rommet du befinner deg i. Dessuten er skjermene helt fri for flimmer og filtrerer vekk det blå lyset som ofte er slitsomt for øynene.

– Dersom du velger å kombinere Instashow med en interaktiv skjerm, har du med andre ord et praktisk, trådløst presentasjonsverktøy og en interaktiv skjerm som bryter ned bakterier og ikke minst påminner deg om å slippe inn frisk luft, avslutter Daniel.

Les også:

Videomøter har aldri vært enklere
Forenkle dine videokonferanser med smarte, innebyggede videoløsninger
Et nøye utvalgt sortiment som bare vokser
Bring Your Own Meeting
Fra ti minutter til ti sekunder
En løsning for all kommunikasjon

Fokus

Daniel Assarson

Nordic Sales Manager hos BenQ

8 999,- 285 kr/mnd Ekskl. mva
img
BenQ InstaShow WDC10
En ny måte å prestentere på
7 på lager
4 695,- 149 kr/mnd Ekskl. mva
img
BenQ InstaShow Button Kit
Ekstrasender til BenQs InstaShow
25 995,- 822 kr/mnd Ekskl. mva
img
BenQ RP704K 70" Touch 70in 330cd/m² 4K UHD (2160p) 16:9
Touch-skjerm med mange muligheter, utviklet for klasserom
  • Diagonalstørrelse 70 in
  • Lysstyrke 330 cd/m²
  • Skjermformat 4K UHD (2160p)
  • Bildets sideforhold 16:9
15 495,- 490 kr/mnd Ekskl. mva
img
BenQ RM5501K 55" Touch
Inspirert læring ved fingertuppene dine
  • Produsent BenQ
  • Diagonalklasse 55 in
  • Oppløsning 3840 x 2160
22 995,- 727 kr/mnd Ekskl. mva
img
BenQ RP6501K 65" Touch
Berøringsskjerm med mange muligheter utviklet for klasserommet
  • Produsent BenQ
  • Diagonalklasse 65 in
  • Oppløsning 3840 x 2160

24 april 2019

Tjenestene som gjør digitaliseringen av skolen enklere

Siden 2015 har tilgangen til datamaskiner i skolen økt markant, men samtidig opplever fire av ti lærere at tekniske problemer begrenser jobben deres. Det viser en ny rapport fra Skolverket om digitalisering i skolen.

19 august 2019

Ekspertens tips: 7 punkter for bedre presentasjoner

Løft din kommunikasjon til neste nivå – og bli enda bedre til å formidle dine idéer. Jesper Ahlström, fagansvarlig for presentasjonsteknologi og kommunikasjon i utdanningsbedriften Framfot gir oss sine beste tips for bedre presentasjoner.

31 juli 2019

Guide: Slik velger du riktig workstation

En workstation er mye mer enn en PC. Den har vesentlig kraftigere ytelse, bedre pålitelighet og er konstruert for de applikasjonene som skal brukes.

17 juli 2019

Fordelene med tjenestefiseringen

For deg som entreprenør betyr tjenestefiseringen at du kan fristille ressurser som du isteden kan bruke på kjernevirksomheten. Samtidig får du betydelig bedre kontroll over kostnader og en helt annen fleksibilitet.

9 juli 2019

Hvordan skaper du en brukervennlig arbeidsplass som samtidig er sikker?

Virksomheter digitaliseres og stadig flere arbeider mobilt, noe som igjen øker etterspørselen etter sikre og brukervennlige arbeidsplasser. Med Modern Workplace fra Dustin får virksomheten din en komplett arbeidsplasstjeneste med alle nødvendige verktøy.

1 juli 2019

Guide: På jakt etter den perfekte skjermen?

Voxicon har høyst sannsynlig den skjermen du er på jakt etter. Uansett hvilken skjerm du velger, får du mye kvalitet for pengene.

31 mai 2019