Webinar: Smart samarbeid og kraftfulle funksjoner i Teams

I det andre webinaret om Teams, går Dustins egne Team-eksperter Fredrik Hansson og Lars Hejn Kristensen, gjennom de grunnleggende funksjonene i verktøyet og nå tar vi ett skritt videre og gjennomgår alle samarbeidsfunksjonene du bør kjenne til.

Lær deg mer om hvordan du gjør planlegging og distansearbeidet lettere og hvordan du effektiviserer digitale møter.

Webinaret er på engelsk.

29 juni 2020

Den mobile arbeideren

Jobben er ikke lengre et sted du går til, det er noe du gjør. Og når mange kan utføre jobben sin hvor som helst og når som helst, øker kravene til utstyret. Blant annet headsettet.

Stadig flere forelsker seg i Ultra Wide

Med en Ultra Wide-skjerm får du funksjonaliteten av to skjermer i en. Muligheten til å kunne variere fra en stor arbeidsflate til flere forskjellige vinduer, helt uten en kant, gjør den optimal for mange slags arbeidsoppgaver.

Gjør deg klar for møter på distanse

Uklare bilder og bakgrunnsstøy kan ødelegge selv de beste møtene. Heldigvis finnes det godt og prisvennlig utstyr som på en enkel måte forvandler skrivebordet ditt hjemme, eller favorittkafeen din for den del, til en effektiv, digital arbeidsplass.

Maksimal kreativitet på møtet

Vink farvel til tørre whiteboard-penner og bilder av møtenotater på mobilen. Fredrik Degerblom, produktspesialist innen profesjonelle skjermer hos Samsung, forteller hvordan et digitalt whiteboard kan gi alle jobbmøtene dine et løft.

Unngå fallgruvene for digitale møter

Når flere jobber hjemmefra kan selskapet ditt få mer effektive møter på kjøpet, men digitale møter krever også mer planlegging.

Ekspertenes beste tips til IT-team som jobber hjemmefra

Slik jobber et IT-teamet best fra hjemmekontoret. Ekspertene på The Remote Leader Project gir sine fire beste tips.