Bærekraft

Tre eksperter – mange smarte tips

I løpet at Dustin Expo i Sverige hadde vi et lite avlukke der vi spilte inn korte samtaler med eksperter innenfor sine områder. Alle disse samtalene ble tatt opp, da vi ønsker å dele alle smarte tips også med de som ikke kunne være til stede.

Vi kaller disse samtalene for Dustin Expo Speakerbox Conversations og nedenfor kan du se tre høydepunkter fra disse. Først snakker vi med Dell Technologies managing director Stefan Alariksson. Deretter spurte vi F-Secures sikkerhetsekspert Mikko Hyppönen om vi trenger å bekymre oss for sikkerheten rundt Internet of Things-dingser og sist, men ikke minst, lot vi VR- og AR-eksperten Niclas Johansson fra Immersivt.se fortelle om fremtidens digitale møterom.

Vil du få med deg disse nevnte samtaler kan du følge oss på Facebook og Linkedin der disse vil publiseres fortløpende.

Hvorfor er bærekraft så viktig for bedrifter i dag? Og hvordan blir man mer bærekraftig?

Vi snakker med Dell Technologies managing director Stefan Alariksson om hvordan man kommer i gang med sitt bærekraftige arbeid og hvorfor det er så viktig for alle bedrifter å gjøre dette.

Lengde: 8:03

Trenger vi å være redde for sikkerheten rundt IoT?

I løpet av denne samtalen med Mikko Hyppönen fra F-secure, snakker vi om IoT-dingser og hvordan disse kan utgjøre en sikkerhetstrussel i fremtiden, og allerede i dag.

Lengde: 9:17

Er VR og AR fremtiden innen digitale møterom?

Niclas Johansson er ekspert innen VR og AR så vi satte oss ned med ham for å finne ut hvordan disse teknologiene vil påvirke fremtidens møterom.

Lengde: 9:31

Les mer:
Slik blir ditt IT-miljø mer bærekraftig – ekspertenes beste råd
Guide: IoT i praksis

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger