Trendrapport: Cloud

I den digitale verden er mer eller mindre alt tilkoblet skyen. Spørsmålet er ikke lengre om bedrifter skal overføre hele eller deler av sin IT til skyen, men i hvilken grad. Hvordan skal din bedrifts sky-konfigurasjon se ut og hva skal overlates til samarbeidspartnere? Ta en titt på trendrapporten vår Cloud og lær deg mer.

Skybasert databehandling er levering av datatjenester - inkludert servere, datalagring, databaser, nettverk, programvare, program, analyse - via internett, noe som gir deg storbedrift-fordeler og raskere tilgang til fleksible systemressurser. Betal kun for de skytjenestene du bruker og reduser driftskostnadene dine. Bruk infrastrukturen mer effektivt og tilpass den i takt med bedriftens utvikling.

Dersom bedriften ikke har dedikerte ressurser for å overvåke sky-konfigurasjoner - dyptgående juridiske vilkår, kompatibilitet med GDPR sikkerhetskopiering, support ved avbrudd eller driftsproblemer, eller faktisk utnyttet kapasitet - innebærer en å diskutere med store fordeler. Med regelmessig tilsyn sørger du også for at bedriften har den best tenkbare sky-konfigurasjonen når det gjelder sikkerhet, lovgivning og økonomi.

Det har oppstått et marked med en ny type IT-partnere som tilbyr tilpassede hybrid-skyløsninger som inkluderer både rådgiving, drift og vedlikehold.

– Janus Døssing, Dustin.

Last ned trendrapporten vår og les mer om det siste innen sky-løsninger

26 november 2019

Unngå fallgruvene for digitale møter

Når flere jobber hjemmefra kan selskapet ditt få mer effektive møter på kjøpet, men digitale møter krever også mer planlegging.

Ekspertenes beste tips til IT-team som jobber hjemmefra

Slik jobber et IT-teamet best fra hjemmekontoret. Ekspertene på The Remote Leader Project gir sine fire beste tips.

Webinar: Smart samarbeid og kraftfulle funksjoner i Teams

Lær deg mer om hvordan du gjør planlegging og distansearbeidet lettere og hvordan du effektiviserer digitale møter.

Webinar: Hvordan kan Teams skape verdi for virksomheten din?

I det første webinaret om Teams, går Dustins egne Team-eksperter gjennom de grunnleggende funksjonene og forklarer hvordan Teams kan skape verdi for virksomheten din.

Fem verktøy for videokonferanser

Det finnes et hav av videokonferanseverktøy. Vi har sett på fem av de mest populære og gått gjennom de viktigste funksjonene.

Jobben er noe vi gjør, ikke et sted vi drar til

Med Windows 10 Pro blir arbeidet enklere og mer effektivt samtidig som sikkerheten blir bedre. I tillegg får de ansatte større mobilitet og fleksibilitet i jobbhverdagen.