White paper: Digitalisering, automatisering og innovasjon gjennom hyperkonvergert infrastruktur

IT-organisasjoner trenger å kunne håndtere raske forandringer. Vil du lære mer om hvordan du skaper rom for innovasjon? Les vårt white paper «Digitalisering, automatisering og innovasjon gjennom hyperkonvergert infrastruktur».

Vi ser en stor risiko i den økende trenden med at IT-avdelinger bare er ansvarlige for den tradisjonelle driften, mens transformativ IT i økende grad finansieres direkte fra forretningsdriften.

Når innovasjon i større grad finansieres av marked, salg eller HR, risikerer IT-organisasjonen å bli mindre relevant.

Hos Dustin mener vi at suksessfaktoren for å lykkes som en strategisk beslutningstaker for IT, er å ta eierskap over transformativ IT og beholde kontrollen. En smart og effektiv måte å skape rom for innovasjon på, er med hjelp av hyperkonvergert infrastruktur.

Med hyperkonvergerat tar du bort kopplingen mellan mjukvara och hårdvara och jobbar software defined”. Intelligensen sitter i mjukvaran och den bryr sig inte om vilken specifik hårdvara som finns i botten.

Last ned vårt white paper og les mer om:

  • Slik støtter du innovasjon i virksomheten
  • Økt digitalisering og automatisering
  • Utfordringer, budsjett og investeringsområder
  • Den hybride modellen fremover.

Andre artikler om hyperkonvergert infrastruktur:

Derfor bør du teste en hyperkonvergert infrastruktur
5 fordeler med en hyperkonvergert infrastruktur

19 september 2019

Multi-cloud er en stadig vanligere skyløsning

I tillegg til den populære hybridløsningen blir multi-cloud, en løsning med flere uavhengige skytjenester og leverandører, en stadig vanligere skyløsning.

Raskere forretningsutvikling med skytjenester

Moderne skytjenester tilrettelegger for raskere forretningsutvikling. Rent teknisk er det mulig å drastisk forkorte tiden mellom utvikling og lansering eller testkjøring.

Skytjenester åpner opp for nye forretningsmuligheter

Skytjenestene er her for å bli, og bra er det. For når innovative, skybaserte applikasjoner dukker opp, åpner det også opp for nye forretningsmuligheter.

Velg riktig skykombinasjon

Skyen kan romme alt fra lagring til håndtering av tunge applikasjoner og analyseverktøy. Det finnes ingen standardløsning som passer for alle. Slik finner du løsningen som passer best for dine behov.

Skyen muliggjør nye forretningsmodeller

Skytjenester har gått fra å være en sak for IT-avdelingen til å bli en viktig del av bedriftens forretningsutvikling. Slik skaper du merverdi med digitale verktøy.

Viktige spørsmål på vei mot skyen

På markedet finnes det mange skyleverandører. Men hvordan skal du velge? Vi gir deg svarene som gjør deg til en smartere kjøper.