White paper: Digitalisering, automatisering og innovasjon gjennom hyperkonvergert infrastruktur

Med hyperkonvergert fjerner du forbindelsen mellom programvare og maskinvare og arbeider «software defined». Intelligensen er i programvaren, og den bryr seg ikke om hvilken spesifikk maskinvare som finnes i bunnen

Last ned vårt white paper og les mer om:

  • Slik støtter du innovasjon i virksomheten
  • Økt digitalisering og automatisering
  • Utfordringer, budsjett og investeringsområder
  • Den hybride modellen fremover.
whitepaper thumbnail

Andre artikler om hyperkonvergert infrastruktur:

Derfor bør du teste en hyperkonvergert infrastruktur
5 fordeler med en hyperkonvergert infrastruktur

19 september 2019

Infrastrukturen som bygger innovative bedrifter

Verdensmesterne i IT-infrastruktur har ikke noen hemmelig oppskrift. De har bare vært kloke, satt kunden eller brukeren først og forsynt seg godt ved det digitale buffébordet.

”Gamle IT-systemer er et kjempeproblem”

Vil du få i stand en mer langsiktig IT-strategi? Da kan du paradoksalt nok måtte gå mot dine instinkter og satse mer på kortlivede systemer.

Software vs hardware: et maktskifte

I datamaskinens barndom var mykvarens oppgave å sørge for at maskinvaren leverte. I dag er det motsatt. Innovasjon og utvikling skjer i stor grad på mykvarenivå, mens maskinvaren jobber i bakgrunnen. Her er makrotrenden som påvirker dine viktigste strategiske beslutninger.

Sikre produktiviteten og sikkerheten i en hverdag som tar utgangspunkt i hjemmet

Vi tok en videosamtale med Mads Berli, Partner Manager hos Cisco Meraki, for å diskutere hvordan man sikrer produktiviteten og sikkerheten i en ny hverdag som for mange tar utgangspunkt i hjemmet.

Se på helheten og kompatibiliteten

Vi har snakket med Dell Technologies, om hvordan de hjelper bedrifter med å skape en helhetsløsning ut fra deres behov i dag – og i morgen.

Rapport: Dagens nettverksproblem og dens løsninger

Alle selskaper, uansett størrelse, jobber for å bli raskere og mer effektive, og i forlengelsen også mer lønnsomme. En viktig forutsetning for å oppnå dette er IT-miljøet.