Modern Workplace

En effektiv og sikker, digital arbeidsplass i skyen

Modern workplace icon

Modern Workplace er en digital arbeidsplass i skyen. Håndter både datamaskiner og smarttelefoner i én tjeneste. Velg den lisensen som passer best for bedriften din, og slipp bekymringer over sikkerheten. Få full kontroll over dine utgifter med en fast månedlig pris. IT-rådgivning og proaktiv støtte er inkludert uansett hva du velger.

Tjenesten inkluderer følgende:

office 365

Microsoft 365

Velg den lisensen som passer best for din bedrift. Microsoft 365 Business eller Microsoft Enterprise Mobility + Security. Med hjelp av det innebygde teamverktøyet Teams kan brukerne dine arbeide mobilt, men fortsatt samarbeide enkelt og sikkert.

backup

Sikkerhetskopiering

Få fordelen av komplett databeskyttelse, ubegrenset sikkerhetskopiering og opptil seks daglige sikkerhetskopieringer.

support

Support

Velg mellom support på hverdager (08.00–17.00) eller support på både hverdager (06.00–23.00) og i helger (08.00–17.00). IT-rådgivning og proaktiv støtte er inkludert uansett hva du velger.

install

Installasjon

Dine eksisterende enheter konfigureres og nye enheter installeres automatisk.

managing

Håndtering

Med støtte for Bring Your Own Device (BYOD) kan brukerne dine arbeide på valgfrie enheter og lagre alle filer i skyen. Hvis for eksempel en mobil blir mistet, kan den fjernstyres, blokkeres og all informasjon slettes.

cost

Fast månedlig kostnad

Alt er inkludert i Modern Workplace og du betaler en fast månedlig pris. Skaler opp og ned etter behov.

Hvorfor bør du velge Modern Workplace?

Enklere klientadministrering

Alle nye enheter installeres gjennom skyen når brukerne dine logger inn første gang. Hold oversikt over hvem som har hvilken enhet og hvilken status hver enhet har. I stedet for flere lisenser, har du én lisens å ha styr på. Skaler enkelt opp og ned etter behov.

Beskytt data ned på filnivå

Takket være innebygde skybaserte sikkerhetssystemer, beskytter vi deg mot trusler som ransomware, phishing og datainnbrudd. Tjenesten beskytter dataene dine helt ned på filnivå. Vi sikrer også dataene dine med sikkerhetskopiering hvis ulykken skulle inntreffe.

Lettere samarbeid

Forsikre deg om at brukerne alltid har tilgang til delte dokumenter, chatter og videomøter. Uansett enhet eller plassering. Dessuten trenger brukerne dine bare én innlogging for alle verktøyene sine.

Velg mellom to alternativer:

Lisenser
Førstelinjesupport
Andre- og tredjelinjesupport
Håndtering og overvåkning
Office 365 Backup
Sikkerhet og etterlevelse av regler
Automatisk konfigurasjon av enheter
Automatisk installasjon av program på enheter
Standard onboarding
Utvidet onboarding
Migrering
Hybrid Azure AD join og Apple DEP

Modern Workplace
Standard

Velg mellom Microsoft 365 Business,
E3, F1 og Enterprise mobility + Security E3
Hverdager 08.00–17.00
Hverdager 08.00–17.00
Tillegg pr. bedrift
Tillegg pr. bedrift
Tillegg pr. bedrift
Kontakt meg

Modern Workplace
Premium

Velg mellom Microsoft 365 Business,
E3, F1 og Enterprise mobility + Security E3
Hverdager 06.00–23.00
Helger 08.00–17.00
Hverdager 06.00–23.00
Helger 08.00–17.00
Tillegg pr. bedrift
Tillegg pr. bedrift
Tillegg pr. bedrift
Kontakt meg

Trendrapport: Workplace

Den klassiske arbeidsplassen endrer seg raskt i takt med at nye generasjoner kommer inn på arbeidsmarkedet og en teknologiutvikling som stadig skyter fart. Dette stiller nye og høyere krav til IT-avdelinger og verktøyene som forventes å støtte den fremtiden som allerede er her.

Les vår trendrapport Workplace og finn ut mer om fremtidens arbeidsplass.

Høres Modern Workplace interessant ut?

Bestill en workshop med oss og lær mer om hvordan du kan skape en sikker og smart arbeidsplass.

Tidligere kunne det ta en hel arbeidsdag å komme i gang med en klient. I dag konfigureres den automatisk når brukeren åpner lokket og skriver inn brukeropplysningene sine. Bare der sparer du allerede mye tid.

Tobias Erhardt, CIO hos XL-BYGG.

Les hele artikkelen i Kunnskapsbanken

Tobias Erhard

Spørgsmål og svar

Modern Workplace er en digital arbeidsplass i skyen. Velg en klient som passer til deg. Få datamaskinen levert ferdig konfigurert og ha tilgang til alt, uansett hvor du er.

Tjenesten kan brukes av både små og store virksomheter, ukompliserte eller kompliserte, med alt fra 100 til 10 000 brukere. Sammen gjennomgår vi forventningene og ser om løsningen tilfredsstiller behovene til virksomheten din.

Modern Workplace er basert på Microsoft 365 med Office 365 for produktivitet, Enterprise Mobility for enhetshåndtering og sikkerhet samt Windows 10. Dra nytte av sluttbrukersupport, teknisk support, løsningshåndtering og automatisk installasjon av enheter.

Støtter all moderne PC-maskinvare som kjører Windows 10.

Windows 10 Pro, Pro Education, Enterprise, Education med Build 1709 eller nyere.

Ja. Men det kan gjøres på flere måter avhengig av hva kravene er. Modern Workplace kan fungere med dagens miljø, men det er også mulig å gå direkte til skyen, å slå av dine egne servere og ha Modern Workplace som din eneste løsning.

For å bruke Modern Configuration (AutoPilot) kreves lisens for Microsoft 365 Business, Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5 eller Enterprise Mobility + Security.

Ja, vi kan registrere dem med Modern Configuration (AutoPilot) eller for håndtering med bare Modern Workplace.

Med Modern Workplace får du konfigurasjon, samsvar og sikkerhet til alle Windows 10-enhetene dine med funksjonene som Microsoft Intune gir. Vi håndterer, mottar varsler og gir support.

Vi kan distribuere sluttbrukerløsninger for bedriftens ERP- eller forretningssystem i Modern Workplace. Det eneste som trengs er plass til servere for ERP- og forretningssystem, noe som Private Cloud- og Public Cloud-tjenestene våre kan løse.

I Modern Workplace er onboarding med konfigurasjon av grunnleggende innstillinger inkludert for at det skal gå så raskt som mulig å komme i gang og bruke løsningen. Vi hjelper deg med konfigurasjon i takt med at det blir behov for flere funksjoner.

Vil du vite mer om tjenesten?

Ring til vår kundeservice på tlf.nr. 21 04 40 40 eller fyll ut kontaktskjemaet, så tar en av våre spesialister kontakt med deg.