Nettverk.

Koblet til fremtiden

Ved hjelp av våre smarte nettverkstjenester er brukerne dine alltid tilkoblet via en sikker forbindelse, enten de skal kommunisere via et lokalt eller trådløst nettverk.

Våre eksperter hjelper deg med å møte dagens høye krav til et sikkert, stabilt og brukervennlig nettverksmiljø. Vi tilbyr alt fra design og implementering av nye nettverksløsninger til oppfølging, drift og support. Med våre smarte nettverkstjenester får du en profesjonell løsning spesielt utformet for din virksomhet Du slipper å tenke mer på nettverket ditt i det hele tatt.

Velger du å kjøpe en tjeneste med fast månedspris, inngår hardware og lisenser samt vår kompetanse fullt ut.

  • Eksperthjelp til å designe et nettverk som passer dine behov.
  • Alltid tilkoblet med overvåkning og support
  • Enkelt å skalere opp og ned

Network as a Service

Vår tjeneste Network as a Service (NaaS) innebærer at vi tar ansvar for overvåkning, oppdatering og vedlikehold av ditt lokale nettverk. Vi holder bedriften din oppkoblet - døgnet rundt, hele året.

Vil du vite mer?

Vi gir gjerne råd og hjelper deg å finne riktig tjeneste eller løsning for din bedrift. Fyll ut skjemaet på neste side, og en av våre spesialister vil kontakte deg. Du kan også ringe oss direkte på 21 04 40 40.

Infrastruktur
Nettverk uten hodepine

I vår tid med skytjenester er et pålitelig nettverk viktigere enn noen gang. Mange selskaper ønsker å raskt kunne skalere opp plattformen ved behov, og fortsatt holde kostnadene under kontroll. Løsningen? Å kjøpe sitt nettverk som tjeneste.

Infrastruktur
We keep things growing – Arctic forbedret bedriften og kundetilfredsheten med hjelp av Network

Artic trengte en stabil og fleksibel nettverksløsning til sine 182 bade- og treningssenter. Med Network fikk de i tillegg til det også tilgang til data som kunne bidra til forretningsfordeler, og som var enkelt å håndtere for de kun fem heltidsansatte.

Infrastruktur
Guide: Slik blir din bedrift mobil

Dagens teknologiske muligheter gjør det enklere enn noen gang å skape det digitale mobile kontoret og tilby medarbeiderne friheten til å jobbe hvor og når de vil. Veien dit ser forskjellig ut for ulike bedrifter. I denne guiden tar vi deg gjennom delene som må komme på plass; fra teknologi til organisasjon.