Private Cloud
Et eget skymiljø med garantert tilgjengelighet, fleksibilitet og kostnadskontroll

Private Cloud
Et eget skymiljø med garantert tilgjengelighet, fleksibilitet og kostnadskontroll

Private Cloud icon

Med Private Cloud får du et eget skymiljø for bedriftens serverinfrastruktur med høy sikkerhet og garantert tilgjengelighet til en fast månedspris. Overlat ansvaret for administrering, overvåking, vedlikehold og support av serverparken til oss. Skaler opp og ned etter behov.

Tjenesten inkluderer følgende:

flexibility

Fleksibilitet og kostnadskontroll

Slipp å investere i fysiske servere, betal kun for det du bruker og skaler opp og ned etter behov.

administration

Overvåking og administrering

Vi står for administrering av serverinfrastrukturen samt håndtering av hendelser, og sørger for at bedriftens IT-miljø er oppdatert og overvåket døgnet rundt. Proaktiv identifisering og håndtering av alarmer.

support

Lokal support i verdensklasse

Få tilgang til rask og effektiv support døgnet rundt, hele året.

backup

Sikkerhetskopiering

Vi hjelper deg med å beskytte dataene dine uansett om de ligger på en server, en klient-PC, mobil eller i skyen.

availability

Tilgjengelighet

Vi har en tilgjengelighet på 99,9 % på våre hostingtjenester. Moderne teknologi, dyktige konsulenter og pålitelig redundans gjør at IT-miljøet ditt alltid er tilgjengelig.

green electricity

Grønn energi

Vårt toppmoderne datasenter blir utelukkende drevet av grønn energi, og generatorene går på miljøvennlig diesel. Strømforbruket er inkludert i tjenesten.

Toppmoderne datasenter og
selvbetjeningsportal

Tjenesten leveres fra et toppmoderne datasenter som er sikkerhetsklassifisert i henhold til bransjestandard. Alltid med full sikkerhetskopiering, gjenoppretting av data og innebygd redundans.

I selvbetjeningsportalen kan du se i sanntid hvor store ressurser bedriften bruker og skalere opp eller ned etter behov. Du betaler bare for det du bruker.

Proaktiv IT-drift og
lokal support

Når du velger å plassere bedriftens serverinfrastruktur hos oss, får du tilgang til proaktiv drift og lokal support i verdensklasse til en fast månedspris. Håndtering og administrering av serverinfrastrukturen, samt håndtering av hendelser er også inkludert.

Våre konsulenter sørger for at IT-miljøet ditt oppdateres kontinuerlig, alltid er tilgjengelig og overvåkes døgnet rundt. Fremtidige feilkilder og alarmer identifiseres og håndteres proaktivt. Hvis uhellet skulle være ute, tar vi hele ansvaret og løser problemet.

Høres dette interessant ut? Kontakt spesialistene våre!

Hent inspirasjon

Infrastruktur
Trendrapport: Cloud

I den digitale verden er mer eller mindre alt tilkoblet skyen. Spørsmålet er ikke lengre om bedrifter skal overføre hele eller deler av sin IT til skyen, men i hvilken grad. Ta en titt på trendrapporten vår Cloud og lær deg mer.

Infrastruktur
Fem tips til å lykkes med nettsky

Å kjøpe skytjenester høres superenkelt ut, men veien dit er ikke alltid helt problemfri. Tipsene for å lykkes: en nøyaktig nåtidsanalyse, en prosjektplan for hvordan du skal nå dine mål og et optimalisert skymiljø.

Infrastruktur
Fokus på virksomheten

Når GDL sitt morselskap besluttet å desentralisere IT til datterselskapene i Sverige og Danmark ble IT-sjefen Carl Terneus rekruttert. Han fant sin IT-partner i Saldab, en del av Dustin Group.

"Muligheten til å kunne skalere opp og ned har vært viktig."

– Kaspar De Linde, Senior instructor, FURUNO Maritime Training.

Les hele intervjuet og se filmen i Kunnskapsbanken

Kaspar De Linde

Spørgsmål og svar

Modern Workplace er en digital arbejdsplads i skyen. Vælg den klient, som passer dig. Få din computer leveret færdigkonfigureret og få adgang til alt, uanset hvor du befinder dig.

Tjenesten kan anvendes af både små og store virksomheder, både ukomplicerede og komplicerede, med alt lige fra 100 til 10.000 brugere. Sammen gennemgår vi forventningerne og ser, om løsningen opfylder din virksomheds behov.

Modern Workplace er baseret på Microsoft 365 med Office 365 for produktivitet, Enterprise Mobility for enhedshåndtering og sikkerhed samt Windows 10. Få slutbrugersupport, teknisk support, løsningshåndtering og automatisk installation af enheder.

Al ny computer hardware, der understøttes af Windows 10.

Windows 10 Pro, Pro Education, Enterprise, Education med Build 1709 eller nyere.

Ja. Men det kan gøres på flere forskellige måder, alt efter hvilke krav der stilles. Modern Workplace kan fungere i det nuværende miljø, men du kan også vælge at gå direkte til skyen, lukke egne servere ned, og bruge Modern Workplace som den eneste løsning.

For at anvende Modern Configuration (AutoPilot) kræves licens til Microsoft 365 Business, Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5 eller Enterprise Mobility + Security.

Ja, vi kan registrere dem med Modern Configuration (AutoPilot) eller til håndtering med Modern Workplace alene.

Med Modern Workplace får du konfiguration, compliance og sikkerhed for alle dine Windows 10-enheder med de funktioner, som Microsoft Intune giver adgang til. Vi administrerer, tager imod advarsler og tilbyder support.

Vi kan idriftsætte slutbrugerløsninger til virksomhedens ERP- eller forretningssystem i Modern Workplace. Det eneste, det kræver, er plads til ERP- og forretningsservere, noget som vores tjenester Private Cloud og Public Cloud kan hjælpe til med.

Med Modern Workplace følger onboarding med konfiguration af basisindstillinger for at det kan gå hurtigt med at komme i gang at bruge løsningen. I takt med at du får brug for flere funktioner, hjælper vi dig med konfigurationen.

Vil du vide mere om tjenesten?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 70 13 70 40.