aI arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-innerdustin-symbol-outerdustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out

Skreddersydde løsninger

Løsninger for deg med mer spesifikke IT-behov

Kontakt oss for råd og tips

Har du mer komplekse behov eller spesifikke krav til ditt IT-miljø? Vi hjelper deg med å skreddersy den riktige løsningen for din virksomhet. Når du samarbeider med oss, får du tilgang til et team av sertifiserte spesialister.

Vi tenker langsiktig og er med deg hele veien. Fra rådgivning til implementering, drift, support og bærekraftig gjenbruk.

Våre spesialistområder:

 • IT infrastruktur løsninger
 • Hybrid IT
 • Hyperkonvergert infrastruktur
 • Servere og lagring
 • Backup/restore
 • Nettverk
 • Kameraovervåkning
 • IT sikkerhets løsninger
 • Skytjenester
 • Software og lisenshåndtering
 • Printløsninger
 • Møterom
 • Arbeidsplass løsninger inkludert administrasjon av enhetene
 • Support og konsulent bistand

Proaktiv support og rådgivning

For å sikre nærhet til våre kunder har vi spesialister i hvert av landene vi operer i, samt at vi tilbyr support på våre tjenester på lokale språk.

Siden det finnes like mange IT-behov som det finnes virksomheter, velger vi å være uavhengige og samarbeide med samtlige ledende produsenter.

Kontakt oss

Lang erfaring med å hjelpe bedrifter

I mer enn 30 år har vi hjulpet små og store bedrifter med rådgivning og leveranse av produkter til deres IT-systemer.

Dustin startet opp i 1984 som en liten familiebedrift, men allerede på midten av 90 tallet starte vi med nettsalg av produkter.

I dag er vi børsnotert på Nasdaq Stockholm og har 1700 medarbeidere i Norden og Nederland, og vi fortsetter å vokse.

Møt noen av våre spesialister

Sven-Erik Hurtig

Sven-Erik Hurtig

Infrastructure Specialist

«Jeg liker å følge bedrifter på reisen og være til hjelp hele veien. For meg betyr dette å møte kunden, stille spørsmål og utfordre eksisterende løsninger for å skape et stabilt og holdbart IT-miljø».

– Sven-Erik Hurtig, Infrastructure Specialist

Mauricio De La Fuente

Mauricio De La Fuente

Sales Specialist Print Solution

«Det morsomste med jobben min er dialogen og å bli kjent med de bedriftene jeg hjelper. Jeg ser på hvordan det ser ut i dag og hvordan vi kan effektivisere virksomheten, både økonomisk og ut ifra et helhetsperspektiv».

– Mauricio De La Fuente, Sales Specialist Print Solution

IT som suksessfaktor

IT er sentral i enhver bedrift. Det å gjøre de rette IT valgene som støtter opp under bedriftens strategi, samt frigjør tid for IT, kan for mange være utfordrende.

Våre spesialister har kompetanse og erfaring som kan være av stor verdi i slike situasjoner, så involver oss tidlig, så bistår vi dere å finne de rette løsningene til deres behov.

Vi ser helheten (og detaljene)

Trusselbildet endres kontinuerlig og kravene til en effektiv IT platform, som støtter opp om kravene fra forretningssiden, er utfordringer IT avdelingene står ovenfor. Det er derfor viktigere enn noen gang å tenke helhetlig når man gjør investeringer i IT.

Våre spesialister bistår med å sikre at IT løsningene som velges samspiller og har bla gode integrasjoner for utveksling av informasjon, fremfor å ende opp med punktløsninger.

Kundecase

Øvre Eiker kommune

«Det var rett og slett ikke mulig for en IT-avdeling, med seks ansatte, å drifte alt dette gjennom hvordan den gamle løsningen var satt opp. Vi ønsket å ha en løsning som styrte alle endepunktene, samt en mer effektiv og moderne administrasjon av klientene.»

– Georg Myrvold Johansen, Teamleder for Klientdrift.

Slik hjalp vi Øvre Eiker kommune

Les mer om hvordan vi har hjulpet andre

Kundecase
”Vi ønsker å være i forkant”

Det er vanskelig å ta et flyfoto under vann. Men det går an. Måledata kan skape et bilde av verden under overflaten – og beskytte utsatt natur. Men hvordan håndterer vi denne store og sensitive mengden data på den beste måten? Vi gikk til bunns i problemet.

10 mai 2021
Kundecase
De bygde sitt eget IT-miljø på rekordtid

Synlab Medilab trengte hjelp til å bygge sitt eget IT-miljø. På noen få måneder. Midt i pandemien. – Det har vært svært verdifullt å ha tilgang til alle disse spesialistene, sier IT-sjef Anders Ekengren.

7 mai 2021
Kundecase
Kreativt konsern fant en fleksibel plattform for vekst

Danske Creativ Company oppnår ønsket fleksibilitet, skalerbarhet og robusthet med en Dell EMC VxRail-løsning.

23 april 2021

IT som tjeneste

Pakkeløsninger der vi tar vare på ditt IT-miljø

Er du på jakt etter pakkeløsninger der vi tar vare på ditt IT-miljø? Slik at du enkelt kan skalere opp og ned etter behov og bare betale for det du bruker?

Til våre pakkeløsninger

Hva kan vi gjøre for deg?

Fortell oss hva du trenger, så tar vi kontakt så snart som mulig. Rådgivningen er helt gratis.

Fredrik Larsson

Fredrik Larsson er en av våre mange dyktige rådgivere du kan ta kontakt med.