Making datacenter infrastructure invisible. Together.

Trender innenfor integrerte infrastruktursystem og datasenter

Nutanix har for andre året på rad blitt kåret av konsulentselskapet Gartner som en av de ledende leverandørene av integrerte infrastruktursystem. Integrerte system konsoliderer servere, datalagring og nettverksinfrastruktur sammen med programvare som håndterer og administrer enheten.

Les mer om Nutanix og Lenovo Data Center Group

Nutanix tilbyr integrerte datasenterløsninger som gjør det mulig for en IT-avdeling å fokusere på de applikasjonene og tjenestene som virkelig støtter bedriften.

Webinar: Nutanix og Lenovo

Vi i Dustin satser strategisk på hyperkonvergerte datasenterløsninger, og er Nordens mest dedikerte partner til Nutanix og Lenovo. Sammen leverer vi software-definerte hybridskyløsninger som sikrer ethvert datasenter ytelse og kapasitet som møter fremtidens behov. Sammen med Nutanix og Lenovo inviterer vi til to webinarer hvor formålet er å gi deg et overblikk av hva Nutanix er og hva det kan gjøre for deg.

For å se opptak av webinar må du angi mailadressen din.

Se webinarer:

Nutanix Enterprise Cloud Overview Nutanix Prism Overview

Nutanix Enterprise Cloud Platform

Nutanix Enterprise Cloud Platform er en integrert programvaredefinert og virtualisert infrastrukturløsning som erstatter behovet for separate servere og datalagringsløsninger. Løsningen eliminerer også behovet for separate overvåkningsløsninger og prosesser. Løsningene er skalerbar og kan omfatte alt fra tre til hundrevis av servere for selskap med 100 ansatte og flere.

Lenovo HX 2000 med programvareløsningen Nutanix Xpress

Lenovo HX 2000 serien med integrert Nutanix Xpress programvare er en komplett hyperkonvergert løsning som pakker servere, datalagring og virtualisering i kun én plassbesparende enhet som forenkler bedriftens infrastruktur.

  • Plug and Play.All programvare er forhåndsinstallert og klar til å kjøre på stort sett alle eksisterende, virtualiserte applikasjoner for små og mellomstore bedrifter.
  • Innebygget virtualisering.Innebygd Nutanix AHV hypervisor og kraftig VM administrasjon eliminerer behovet for dyre virtualiserings -lisenskostnader - ingen flere programvarekomponenter for å installere og administrere flere softwarekomponenter.
  • Fremtidssikkret.Enkel sikkerhetskopiering av data til offentlige nettskytjenester, for eksempel fra Amazon Web Services (AWS) og Microsoft Azure, tilbyr en praktisk måte til en gjennomførbar sky-strategi
  • Support.Prisbelønnet support, spesielt utviklet for små og mellomstore bedrifter fra Lenovo og Nutanix tekniske team og nettverk av IT-eksperter tekniske team og nettverk av IT-eksperter.
Link til e-bok.

Løsningen tilbyr følgende fordeler:

  • Opptil 60% lavere investerings- og driftskostnader
  • Ubegrenset skalerbarhet
  • Rask driftssetting og enklere overvåkning gir opptil 8 ganger raskere realisering av verdi
  • Opptil 90% reduksjon av energiforbruk, kjøling og plass i henhold IDC
  • Frigjør tid for IT-avdelingen ved å fokusere på innovasjon, utvikling og virksomhetens behov

Lær deg mer om Nutanix Enterprise Cloud Platform.

”Lenovo Converged HX Series: Why Lenovo for Hyperconverged?”

Last ned White Paper fra IDC her.

Lenovo og Nutanix ingår et strategisk partnerskap

I dette White Paper fra Lenovo beskrives samarbeidet mellom Lenovo og Nutanix og de mulighetene samarbeidet tilbyr for bedrifter som ser hyperkonvergerte system som en interessant løsning.

”With its partnership with Nutanix, Lenovo greatly enhances its value proposition in the hyperconverged platforms market”

”Hyperconverged customers will benefit from the combination of Lenovo’s highly reliable x86 sever portfolio and Nutanix’s leading hyperconverged software platform.”

Vil du vite mer? Last ned White Paper fra Lenovo her