Office 365 med tjeneste.

Den samme Office-opplevelsen som før, men mer mobil med fokus på produktivitet, kommunikasjon og sikkerhet. Alt i skyen.

Microsoft Office 365 vokser som aldri før.

Microsoft Office 365 gjør stor fremgang blant små og middels store bedrifter. For å forstå drivkreftene bak denne markedstrenden trenger man å forstå hvilke behov disse bedriftene, men også personene bak investeringsbeslutningen har. Og hvordan Microsoft Office 365 imøtekommer disse.

Verdt å lese fra kunnskapsbanken vår

Les mer om hvordan du velger riktig Office 365 løsning og få verdifulle migreringstips. Er du klar for å ta steget opp i skyen? Her finner du alle våre Office 365 tilbud.

Dustin tilbyr tre måter å enkelt migrere over til Office 365

Office 365 med tjeneste - “Kan selv”

Du kan allerede dette med lisenser og migrering til Office 365. Du bestiller lisensene dine og håndterer migreringen. Vi hjelper deg med support gjennom hele migrasjonen. Du betaler i henhold til det valgte abonnementet.

Office 365 med tjeneste – “Hjelp på veien ”

Du har erfaringer med lisenser og det å migrere til Office 365, men ønsker støtte under prosessen. Vi hjelper deg med å flytte over til skyen uten avbrudd i IT-systemene dine. Vi gjør det enkelt for deg. Du betaler en engangssum for migrasjonstjenesten og deretter i henhold til det valgte abonnementet.

Office 365 med tjeneste – “Fra A til Å”

Du har ikke tid til migrasjonsprosjekt og foretrekker at vi tar hånd om alt sammen. Vi flytter deg opp i skyen uten avbrudd i IT-systemene dine og gjennomfører backup på alle dine data. Du betaler ingenting ved migrasjonen, alt legges sammen med kostnadene for abonnementet du velger.

Pakkeløsning for mobilitet og fleksibilitet med tilhørende support

Kom raskt i gang. Løpende support. Betal kun for det du bruker. Det er noen av fordelene Dustins pakkeløsning” Office 365 med tjeneste” tilbyr.

Les mer her.