Fokus

Øk effektiviteten din.

RollerMouse lar deg jobbe raskere uten stress og belastning.

Kontakt en rådgiver

Musen som kan gjøre deg mer effektiv – ifølge Harvard

Arbeidsdagene dine rommer sikkert mange timer foran datamaskinen, og da er det selvfølgelig svært viktig at du kan ha en god arbeidsstilling. En sentrert mus er et tilbehør som gjør arbeidet ved datamaskinen mindre krevende og mer effektivt.

Med en ergonomisk korrekt arbeidsstilling kommer du umiddelbart til å føle at arbeidet går lettere og raskere. Selv en ekstremt liten feilbelastning eller unaturlig vinkel sluker ellers energi fra oppgavene dine.

Basert på disse forutsetningene har Contour Design utviklet den innovative musen RollerMouse. Den har blitt utviklet og finjustert i flere år, og gjør at du får en betydelig bedre arbeidsstilling og -metode sammenlignet med tradisjonelle løsninger.

– Vi har bland annet latt Harvard University foreta en undersøkelse der det viste seg at 65 prosent av dem som startet å bruke en RollerMouse, opplevde at de ble mer effektive, sier Shahzad Kahn, Partner Responsible på Contour Design.

Bytt mellom høyre og venstre

En sentrert mus som RollerMouse betyr blant annet at du slipper å jobbe med den ene armen i den unaturlige og krevende stillingen som det innebærer å manøvrere en vanlig datamus. Den sentrerte musen gjør det også naturlig å skifte mellom å arbeide med høyre og venstre hånd, noe som betyr en større variasjon for kroppen.

– Vi har utviklet en løsning med en fri rullestang som gjør at du kan velge hvilken hånd du bruker. Det er en svært effektiv måte både å redusere og forebygge de ulempene som mange opplever etter langvarig dataarbeid, sier han.

Den tradisjonelle datamusen krever bevegelser som ikke stemmer overens med dine muskler og din skjelettstruktur, noe som dermed lett skaper spenninger i nakke og skuldre. Å kunne holde begge hendene nær kroppen - og dessuten arbeide med begge samtidig - innebærer en betydelig avlastning.

Ta med den trådløse

RollerMouse er tilgjengelig i flere modeller, slik at du kan velge mellom trådløse eller kablede varianter, avhengig av hva du foretrekker.

– De trådløse gjør at du slipper en av de sammenflettede ledningene som enkelt samles på skrivebordet. I tillegg er de ekstra bra for deg som arbeider i et aktivitetsbasert kontor, hvor du ikke har din egen faste arbeidsplass.

Med trådløst utstyr kan du enkelt ta det med til den plassen som er aktuell for dagen, slik at du hel tiden kan sikre deg et ergonomisk arbeidsmiljø. – De passer også godt på arbeidsplassen hjemme, hvor mange av oss tilbringer et antall timer hver uke. Når det ikke brukes, er det lett å legge det bort, sier Shahzad Kahn.

Overlegen følsomhet

RollerMouse Red er den nyeste modellen, og den er tilgjengelig i flere varianter for å passe til det individuelle behovet. En av nyhetene er at den har en overlegen følsomhet, slik at du kan flytte markøren ekstremt raskt og nøyaktig. Følsomheten kan dessuten lett endres i ulike trinn, ettersom behovet kan variere mellom ulike arbeidsoppgaver.

– Dette er et produkt med helt egenutviklet design og høy kvalitet i alle deler, som alltid når vi gjør en nylansering. Jeg vet at mange brukere liker detaljer som den stilige overflaten i børstet aluminium.

Spesialtilpasset tastatur

Contour Design har også utviklet et spesialtilpasset tastatur, Balance keyboard, som er tilpasset for å forsterke fordelene med RollerMouse.

– Det har blant annet en ekstremt smal nedre kant, noe som betyr at du kan arbeide i din “komfortsone” hele tiden. I tillegg kan det vinkles i forskjellige stillinger - også “negativt” - slik at håndleddene får den stillingen som er mest naturlig og skånsom. Det går ellers helt utmerket å bruke RollerMouse med et annet tastatur, så lenge det kan ligge tilstrekkelig nært, sier Shahzad Kahn.

Shahzad Kahn
Contour Design

Se hele sortimentet fra Contour Design her »