Vi tjuvstarter litt

Kjøp utvalgte varemerker før alle andre – meld deg på nyhetsbrevet vårt.

Dustin vil sende kampanjer og nyheter om våre produkter og tjenester via e-post eller SMS. Husk at du alltid kan velge å avstå fra flere utsendelser ved å klikke på lenken i vår e-post eller SMS.

Hvordan forbereder Dustin seg til Black Friday?

De fleste ser vel på Black Friday fremfor alt som et salg rettet mot forbrukerne, men i år satser vi i Dustin også sterkt på tilbud til bedrifter. Forberedelsene involverer mange deler av vår organisasjon lenge før selve dagen og helgen.

 • Våre kanalspesialister arbeider i lang tid med å få de beste tilbud fra ledende varemerker på områder som er interessante også for deg som bedriftskunde.
 • Våre tilbud er skreddersydde for spesifikke kundegrupper. Uansett type elektronikk eller brukerområder, kommer du til å finne fantastisk gode kjøp i løpet av årets Black Friday salg.
 • Logistikken er alltid et stort fokus for oss. Vi bygger opp solide lagre og sørger for at leveringene fungerer.
 • Kundeservice er vel forberedt for å hjelpe deg ved behov, og har ekstra åpningstider.
 • Vi forbereder våre egne IT-systemer for å minimere risikoen for overbelastning når kundene strømmer til under Black Friday.

Når er Black Friday?

Black Friday finner i år sted den 27. november. Hos Dustin starter vårt Black Friday-salg for bedrifter kl. 08.00 den 27.11, og våre svært fordelaktige tilbud på elektronikk finnes senere under hele Black Weekend, fram til kl. 23.59 den 29.11. Hvis du registrerer deg som abonnent på Dustins nyhetsbrev, sørger vi for at du ikke går glipp av starten. I samme sekund som våre tilbud starter å gjelde, sender vi ut et spesielt nyhetsbrev med en direktelink til salget.

7 tips for Black Friday

 1. Vær ute i god tid. Det finnes alltid en fare for at populære produkter blir raskt utsolgt.
 2. Meld deg på for å abonnere på Dustins nyhetsbrev handle før salget åpner for ikke-abonnenter.
 3. Registrer en konto hos Dustin i forveien hvis du ikke allerede har gjort det, så slipper du bruke tid på det når Black Friday endelig er her. Og husk å legge inn leveringsadressen din sånn at vi kan vise deg alle tilgjengelige leveringsalternativ.
 4. Husk at det ikke er nok å legge en vare i handlekurven for å sikre at den er reservert. Du må betale varen for at den skal bli din.
 5. Sammenlign alltid totalkostnader. Handler du fra USA eller andre land, kommer ofte toll og fraktkostnader i tillegg, noe som kan gjøre en i utgangspunktet god deal til en svært kostbar historie.
 6. Se opp for svindel og ikke klikk på linker i mistenkelige e-poster. Handle kun hos leverandører du har tillit til.
 7. Sørg for å gjenvinne dine gamle IT-produkter før du kjøper nye. Det finnes stor etterspørsel av brukte produkter blant for eksempel skoler.

Hvorfor skal du kjøpe fra Dustin på Black Friday?

 1. Vi har tilbud på IT hele Black Weekend, fram til kl. 23.59 den 29.11.
 2. For å sikre leveringene i den salgstoppen som Black Friday medfører, har vi utviklet en nøyaktig produksjons- og transportplan som inkluderer ekstra logistikkbemanning hele uken.
 3. Som alltid, har vi et komplett oppsett med alle eksterne enheter, slik at du kan kjøpe alt tilbehør - som ledninger, kabler, telefondeksel eller lignende - som trengs for produktet ditt. Her tilbyr vi også attraktive pakketilbud for bedriftskunder.

Hvar er Black Friday?

Black Friday-salget henger sammen med den amerikanske høytiden Thanksgiving som inntreffer den fjerde torsdagen i november hvert år. Da samles familien fra nært og fjernt for å innta et festmåltid med kalkun i hovedrollen. Dagen etter kalles Black Friday. Ettersom mange har fri fra jobben, innledes tradisjonen tro den amerikanske julehandelen denne fredagen. Butikkene har en mengde gode Black Friday-tilbud, og med den voksende netthandelen har salget spredt seg til internett.

Hvorfor heter det Black Friday?

Navnet "svart fredag" kan lede tankene til forskjellige historiske grusomheter, men det har andre forklaringer. Noen henviser til at politiet i byen Philadelphia brukte begrepet om denne dagen for at det var så mye trafikk og folk i bevegelse i byen. Andre sier at det var dagen da tallene startet å bli svarte (= fortjeneste) for handelen.

Uansett hvem som har rett, kalles nå fenomenet Black Friday i USA. I løpet av 2010-tallet har det spredt seg til mange andre land. Man trenger ikke å feire Thanksgiving for å ville gjøre et salgskupp!