Meld deg på vårt nyhetsbrev:

*For mer informasjon om hvordan Dustin håndterer dine persondata og
hvilke rettigheter du har, vennligst les Dustins retningslinjer for personvern

Når er Black Friday?

Black Friday finner i år sted den 29. november. Hos Dustin starter vårt Black Friday-salg for bedrifter kl. 08.00 den 29.11, og våre svært fordelaktige tilbud på elektronikk finnes senere under hele Black Weekend, fram til kl. 23.59 den 1.12. Hvis du registrerer deg som abonnent på Dustins nyhetsbrev, sørger vi for at du ikke går glipp av starten. I samme sekund som våre tilbud starter å gjelde, sender vi ut et spesielt nyhetsbrev med en direktelink til salget.

Hvordan forbereder Dustin
seg til Black Friday?

De fleste ser vel på Black Friday fremfor alt som et salg rettet mot forbrukerne, men i år satser vi i Dustin også sterkt på tilbud til bedrifter. Forberedelsene involverer mange deler av vår organisasjon lenge før selve dagen og helgen.

 • Våre kanalspesialister arbeider i lang tid med å få de beste tilbud fra ledende varemerker på områder som er interessante også for deg som bedriftskunde.

 • Våre tilbud er skreddersydde for spesifikke kundegrupper. Uansett type elektronikk eller brukerområder, kommer du til å finne fantastisk gode kjøp i løpet av årets Black Friday salg.

 • Logistikken er alltid et stort fokus for oss. Vi bygger opp solide lagre og sørger for at leveringene fungerer.

 • Kundeservice er vel forberedt for å hjelpe deg ved behov, og har ekstra åpningstider.

 • Vi forbereder våre egne IT-systemer for å minimere risikoen for overbelastning når kundene strømmer til under Black Friday.

Hva bør du tenke på før vårt Black Friday-salg

 • Vær klar på startblokken, da det kan bli rush for de beste tilbudene.
 • Du får vel Dustins nyhetsbrev? Hvis ikke, registrer deg for å få det, så påminner vi deg med en direktelink når Black Friday starter.
 • Sørg for at du allerede har en Dustin-konto. Du vil ikke kaste bort tid på det under Black Weekend.
 • Du må fullføre kjøpet for å sikre deg produktet. Det holder ikke bare å legge det i handlekurven.
 • Trenger du å bruke opp budsjettet for IT-innkjøp før årsskiftet? På Black Friday kan du få mest mulig for pengene!
 • Funn i utlandet kan bli dyrt! Hvis du handler i utlandet kan det medføre store tollavgifter og fraktkostnader. Dustins priser er imidlertid alltid tydelig angitt på nettstedet, og du unngår ubehagelige overraskelser.

Hvorfor skal du kjøpe fra Dustin på Black Friday?

 • Vi har tilbud på IT hele Black Weekend, fram til kl. 23.59 den 1.12.
 • Du har tilgang til vår fremragende kundeservice hele helgen. Åpningstidene er utvidet til kl. 08.00 - 21.00 på Black Friday, og kl. 10.00 - 15.00 i Black Weekend.
 • DFor å sikre leveringene i den salgstoppen som Black Friday medfører, har vi utviklet en nøyaktig produksjons- og transportplan som inkluderer ekstra logistikkbemanning hele uken.
 • Som alltid, har vi et komplett oppsett med alle eksterne enheter, slik at du kan kjøpe alt tilbehør - som ledninger, kabler, telefondeksel eller lignende - som trengs for produktet ditt. Her tilbyr vi også attraktive pakketilbud for bedriftskunder.

Hvar er Black Friday?

Black Friday-salget henger sammen med den amerikanske høytiden Thanksgiving som inntreffer den fjerde torsdagen i november hvert år. Da samles familien fra nært og fjernt for å innta et festmåltid med kalkun i hovedrollen. Dagen etter kalles Black Friday. Ettersom mange har fri fra jobben, innledes tradisjonen tro den amerikanske julehandelen denne fredagen. Butikkene har en mengde gode Black Friday-tilbud, og med den voksende netthandelen har salget spredt seg til internett.

Hvorfor heter det Black Friday?

Navnet "svart fredag" kan lede tankene til forskjellige historiske grusomheter, men det har andre forklaringer. Noen henviser til at politiet i byen Philadelphia brukte begrepet om denne dagen for at det var så mye trafikk og folk i bevegelse i byen. Andre sier at det var dagen da tallene startet å bli svarte (= fortjeneste) for handelen.

Uansett hvem som har rett, kalles nå fenomenet Black Friday i USA. I løpet av 2010-tallet har det spredt seg til mange andre land. Man trenger ikke å feire Thanksgiving for å ville gjøre et salgskupp!

Få fortrinnsrett på Black Friday!