Black Week 2021

Enestående tilbud i en hel uke

Vil du ha fortrinnsrett til tilbudene våre?

Hos Dustin betyr Black Week en uke med utrolig gode tilbud både for bedrifter og forbrukere. Gå ikke glipp av muligheten til å handle produktene du trenger til prisene du har ventet på.

Black Week 2021 starter kl. 12.00 den 22.11. og varer frem til kl. 23.59 den 28.11.
Vil du ha fortrinnsrett til tilbudene våre? Meld deg på her, så sender vi deg et eget nyhetsbrev med direktelenke til salget.

Har du spørsmål eller trenger du råd før du handler?

Vi vil naturligvis hjelpe deg med å finne riktig produkt eller svare på spørsmål før du handler. Derfor har vi utvidede åpningstider under Black Week.

Til kundeservice

När är Black Week?

22.11-28.11

Hvorfor skal du handle hos Dustin i Black Week?

For å sikre levering i den svært travle Black Week-perioden har vi utarbeidet en grundig produksjons- og transportplan som omfatter ekstra logistikkbemanning gjennom hele uken.

Som alltid har vi fullt lager av periferiutstyr, slik at du samtidig kan kjøpe alt tilbehør – for eksempel ledninger, kabler, telefonetuier og lignende – du trenger til produktet. Vi har dessuten en rekke gode pakketilbud for bedriftskunder.

Hva er Black Friday?

Black Friday-salget har sammenheng med den amerikanske høytiden Thanksgiving som finner sted fjerde torsdag i november hvert år. Da samles familie fra fjern og nær til et festmåltid med kalkun i hovedrollen. Dagen etter kalles Black Friday.

Siden mange amerikanere har fri fra jobben, er det blitt en tradisjon å starte julehandelen denne fredagen. Her kan man finne en mengde gode Black Friday-tilbud, og med den økende netthandelen har salget spredt seg til Internett.

Hvorfor heter det Black Friday?

Navnet "svartefredag" kan lede tankene hen til ulike historiske grusomheter, men det har andre forklaringer. Noen viser til at politiet i byen Philadelphia brukte begrepet om denne dagen fordi det var så mye trafikk og folk ute i byen. Andre hevder at det var dagen da tallene begynte å bli svarte (= fortjeneste) for handelsnæringen.

Uansett hvilken forklaring som er riktig, blir fenomenet nå kalt Black Friday i USA. Og i løpet av 2010-tallet har det spredt seg til mange andre land. Man trenger jo ikke å feire Thanksgiving for å ville gjøre et salgskupp!

7 tips
7 tips
  1. Vær tidlig ute. Populære produkter har alltid en tendens til å forsvinne fort.
  2. Abonner på Dustins nyhetsbrev og handle før salget åpner for ikke-abonnementer.
  3. Registrer en konto hos Dustin på forhånd hvis du ikke allerede har gjort det, så slipper du å bruke tid på det når Black Week åpner. Husk å oppgi leveringsadresse, slik at vi kan vise alle tilgjengelige leveringsmåter.
  4. Husk at det ikke er tilstrekkelig å legge en vare i handlekurven for å være sikker på at du har reservert den. Du må betale varen før du kan være sikker på at den er din.
  5. Sammenlign alltid totalkostnader. Handler du fra USA eller andre land, må du ofte betale tollavgifter og fraktkostnader i tillegg, og et tilsynelatende rimelig kjøp kan fort bli en dyr affære.
  6. Se opp for svindelforsøk og unngå å klikke på lenker i mistenkelige e-postutsendelser. Handle kun hos betrodde leverandører.
  7. Sørg for å gjenbruke gamle IT-produkter før du kjøper nye. Det er stor etterspørsel etter brukte produkter, blant annet på skoler. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å gjenbruke IT-produkter.
Slik forbereder vi oss til Black Week

Lenge før selve dagen og helgen er mange deler av organisasjonen vår involvert i forberedelsene.

Black Week er en hel uke fullspekket med årets beste tilbud. Hver dag kl. 09.00 (man-tors) slipper vi dessuten Deal of the Day – et ekstra godt tilbud på et utvalgt produkt. Husk å kikke innom oss da. Fredag 26.11 slår vi på stortrommen og feirer Black Friday med enda flere, helt nye produkter til salgspriser.

Tilbudene er skreddersydd for bestemte kundegrupper. Uansett type elektronikk eller bruksområde vil du kunne gjøre noen svært gode kupp under årets Black Week-salg.

Hos oss står som alltid logistikken i fokus. Vi bygger opp store lagre og sørger for at leveringen fungerer.

Kundeservice er godt forberedt for å kunne hjelpe deg ved behov og har utvidede åpningstider.

Vi forbereder IT-systemene våre for å minimere risikoen for overbelastning når kundene strømmer til under Black Week.

People in meetingroom discussing