Black Week og Black Friday 2023

En hel ukes prisfest med enestående tilbud på en mengde kvalitetsprodukter

Black Week og
Black Friday
2023

En hel ukes prisfest med enestående tilbud på en mengde kvalitetsprodukter

5 tips

før Black Week

Benytt sjansen til å gjøre et kupp før favorittene blir utsolgt! Populære produkter kan gå raskt ut.

Abonner på vårt nyhetsbrev og handle før salget åpner for andre.

Husk at varer i handlekurven ikke reserveres, det er først når varen er betalt at du kan være sikker på at den er din.

5 tips

før Black Week

Vil du ha en påminnelse om når Black Week starter? Kryss av for at du ønsker utsendelser fra oss, så gir vi deg en påminnelse!

Gjenbruk gamle IT-produkter før du kjøper nye. Det er stor etterspørsel etter brukte produkter, blant annet på skoler. Gjennom vår returtjeneste Takeback kan vi hjelpe deg med å gi gamle IT-produkter nytt liv.

Mörkröda människor-ikoner på en ljusröd botten

Hva er Black Friday?

Black Friday-salget har sammenheng med den amerikanske høytiden Thanksgiving som finner sted den fjerde torsdagen i november hvert år. Under Thanksgiving samles familie og venner for å spise et festmåltid med kalkun i hovedrollen. Dagen etter kalles Black Friday. Siden mange amerikanere har fri fra jobben, er det blitt en tradisjon å starte julehandelen denne fredagen, og varehandelen opererer da med en mengde Black Friday-rabatter. På 2010-tallet spredte tradisjonen seg også til andre land – man trenger jo ikke å feire Thanksgiving for å ville gjøre et salgskupp!

Två händer som knappar på en laptops tangentbord

... og Black Week?

Begrepet Black Week har de siste årene blitt stadig vanligere, og henviser til fenomenet der nettbutikker starter salget allerede mandagen før Black Friday. Enda flere muligheter til å gjøre skikkelige kupp, altså.

En ljusröd prislapp-ikon på en mörkröd botten

Hva innebærer Black Week 2023 hos Dustin?

Hos oss innebærer Black Week en uke full av tilbud på et stort antall populære produkter. Nå kan du handle inn IT-produkter til jobben og arbeidsplassen til prisene du har ventet på. Samme høye kvalitet, men nå til en ekstra god pris!

Confetti som virvlar runt i luften

Når starter Black Week?

Black Week 2023 starter offisielt kl. 10.00 den 20. november og varer til og med kl. 23.59 den 26. november. Black Friday 2023 faller på 26. november.

La salgsfesten 2023 begynne!

Mer om Dustin Takeback

Black Week og Black Friday fører kanskje til at dere bestemmer dere for å skifte ut en del av IT-utstyret deres? Da vil vi gjerne benytte anledningen til å tipse om vår returtjeneste Takeback, der vi muliggjør en mer sirkulær IT-bruk. Det dere ikke lenger har bruk for, kan bli til glede og nytte andre steder. Et mer bærekraftig alternativ som gir ditt gamle IT-utstyr en ny sjanse.

Les mer