Bestilling

Vanlige spørsmål

I Informasjonen om hvert produkt på vår webside finnes et ikon som viser lagerstatus for det produktet. Det står hvor mange enheter som finnes i vårt lager akkurat nå. Om vi blir tom for produktet på vårt lager vil fargen endres på ikonet.

Sendes omgående
Last ned omgående
Sendes vanligvis innen 48 timer
Sendes vanligvis innen 3-4 dager
Beregnet inn på lager: XXXX-XX-XX
Bestillingsvare

Behøver du hjelp med å forlenge garantien på din datamaskin, kontakt oss på telefon 21 04 40 40 eller send en mail til [email protected] så hjelper vi deg videre.

Obs! For å kunne ta frem rett garanti til din PC behøver vi serienummeret som du kan finne på en klisterlapp som regel på undersiden av produktet.

Produkter merket som "bestillingsvare" er ikke-lagerførte produkter. Ved bestilling av en "bestillingsvare" gjør vi innkjøp hos leverandør og forventet leveringstid avhenger av tilgjengelighet, produksjonstid etc.

De fleste av våre produkter har egnet tilbehør ved siden av produktspesifikasjonen. Vi har også en tilbehørsguide som hjelper deg å finne riktig tilbehør til produktet. Trenger du hjelp er du velkommen til å kontakte oss på 21 04 40 40 eller [email protected] så hjelper vi deg.

Trenger du hjelp eller råd før kjøp?

Kontakt oss på 21 04 40 40 eller [email protected].

Våre åpningstider er mandag til fredag 08:00-16:00

Nyttige lenker

Kjøpsvilkå
Les om våre generelle vilkår og betingelser for salg.

Bestilling

Reklamasjon & Retur

Levering

Min konto

Teknisk support

Betaling