Kontakt Kundeservice

Det første steget i vår klagehåndtering er at du kontakter vår kundeservice der du rapporterer din klage. Vi streber etter å behandle hver klage så raskt som mulig. Hvis det av en eller annen grunn ikke er mulig å løse klagen din umiddelbart, vil vi holde deg informert om fremskrittene som gjøres i behandlingen.


Den beste måten å kontakte vår kundeservice på er via e-post på [email protected]. Vi er også tilgjengelige for chat via vår nettside og per telefon på 21 04 40 30.


Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med hvordan vi har håndtert din klage, kan du følge trinnene nedenfor for å be om en rettferdig gjennomgang av saken.


Direktekontakt med produsenten

Dustins ambisjon er at du skal få så korte leveringstider som mulig. Derfor fjerner vi unødvendige mellomledd og lar deg snakke direkte med produsentens support. Dustins kundeservice kan ikke tilby ekspertise på alle produktene vi selger. Å snakke med noen som er opplært om produktet du har kjøpt, vil gi deg bedre service.


Praksis i bransjen

Det er praksis innenfor IT-bransjen at produsentene står for service og support, noe som henger sammen med produktets tekniske kompleksitet. Forskjellige produsenter har ulike vilkår for garantier når det gjelder service og support.


Dustins Kundeombudsmann

Hvis du har mottatt et endelig svar fra vår kundeservice angående din klage, men likevel ikke er fornøyd med svaret, har du muligheten til å kontakte vår kundeombudsmann. Kundeombudsmannen vil da ta over gjennomgangen av din klage og være ansvarlig for å evaluere saker som tidligere har blitt håndtert av Dustins kundeservice. Kundeombudsmannen opererer helt uavhengig av vår kundeservice og vil nøye vurdere saken på en upartisk måte.


Kundeombudsmannen jobber aktivt med å identifisere muligheter for forbedring av våre rutiner og ønsker også andre synspunkter og meninger angående vår virksomhet.


Kontakt Kundeombudsmannen


Termer å holde styr på


Service: Når en autorisert tekniker utfører en handling på et produkt som enten er sendt inn eller finnes på plass hos kunden.

Support: Rådgivning via nettside, e-post eller telefon, for eksempel om hvordan et produkt skal kobles til eller hvordan man utfører en feilsøkning.

DOA: Står for "Dead On Arrival" og betyr at varen er ødelagt ved leveranse. Rutinene rundt dette er ulike hos ulike produsenter, men Dustins mål er at utbytte av defekte produkter innen 14 dager skal bli standard hos alle.

Garanti: En frivillig forpliktelse som oftest gis fra produsenten. Gjelder vanlige produksjonsfeil eller feil som dukker opp av seg selv i løpet av en begrenset tid.

Reklamasjon: Når kunden gjør selgeren oppmerksom på at det er problemer med det kjøpte produktet.