Software

Programvarelisenser kan kjøpes eller leies. Dersom du trenger fem eller flere lisenser, kan du få muligheten til å tegne en volumavtale og dermed få bedre priser. Høres det interessant ut? Kontakt isåfall programvarespesialistene våre på [email protected] så vil de hjelpe deg med å finne en god avtale for firmaet ditt.

Kjøpe programvare

Ulike typer av programvare (lisens, nedlasting og boks), finner du under respektive kategori på denne siden. Vi tilbyr et bredt utvalg av programvare fra produsenter som f.eks. Microsoft, Adobe, Autodesk, Oracle, VMWare, Veeam, Symantec. Men vi har mange flere enn de som nevnes her. Så nøl ikke med å kontakte oss i Dustin hvis du vil vite mer!

Hva er programvare/mykvare?

Programvare ( engelsk «software»), eller mykvare som det også kalles, er en samlebetegnelse for alle programmene og andre instruksjonene som brukes på et IT-system. Et eksempel på programvare er operativsystemet Windows 10 Pro og kontorprogram som f.eks. Office 365/ Office 2019. Alle fra produsenter Microsoft. Det motsatte av programvare er maskinvare som defineres som de materielle delene i et IT-system. Ett eksempel på maskinvare er grafikkortet i en datamaskin.

Bestselgere

Nyheter

Kampanje