Tilbudshjørne

Her finner du enestående produkter av høy kvalitet – til nedsatte priser. Disse produktene har fått en bedre pris, siden de av ulike årsaker ikke lenger kan selges som nye. Når du velger en kuppvare, gjør du også en innsats for miljøet i form av reduserte utslipp av karbondioksid. Det er bra både for deg, miljøet og lommeboken.

Hva er en kuppvare?

Kuppvarer er produkter som vi av ulike årsaker har fått i retur. Det kan skyldes at man har kjøpt feil produkt, at varen ikke er blitt hentet eller at den har vært på service og blitt reparert med originaldeler. Disse varene selges til nedsatt pris, selv om de i noen tilfeller aldri har vært brukt. Vi kontrollerer, tester og merker deretter varene med normal produsentgaranti. Det hender at en kuppvare blir levert uten originalemballasje eller at emballasjen er litt slitt, men du kan regne med at produktet fungerer perfekt. Kuppvarer kan ikke kjøpes sammen med konfigurasjonstjenester.

Klassifisering av kuppvarer

Klasse 1 – Som nye  Klasse 1 er den høyeste klassifiseringen for kuppvarene. Plomberingen er da brutt, men produktet er ellers som nytt og komplett med alle tilbehør. Vi kontrollerer og tester varen, slik at den fungerer som den skal. Deretter kontrollerer vi utsiden, slik at den er fri for skader og slitasje. Etter kontrollene leveres varen med normal produsentgaranti.

Klasse 2 – Prima stand  Klasse 2 innebærer at produktet har mindre spor etter bruk, samt at plomberingen eller den innvendige emballasjen er brutt. Små riper kan også forekomme, og produktet kan ha blitt tatt inn til service for reparasjon. Da blir det alltid benyttet originaldeler. Vi tester og leverer deretter produktet komplett med alle tilbehør og med normal produsentgaranti.

Klasse 3 – God stand  Klasse 3 betyr at produktet har mindre spor etter bruk, for eksempel små riper eller kosmetiske feil. Det kan mangle noen tilbehør eller en bruksanvisning, men funksjonaliteten er ellers upåvirket. Som i de øvrige klassene er produkter i klasse 3 testet, og leveres deretter med normal produsentgaranti.

Bestselgere

Populære tilbehør