Fokus

Design, sikkerhet og samarbeid.

Stikkord for HPs bærbare bedriftsdatamaskiner.

Kontakt en rådgiver

Godt samarbeid hvor som helst

HP har slått fast at det moderne kontoret er overalt. Deres bærebare datamaskiner er designet for en god brukeropplevelse, med full sikkerhet og samarbeidsmuligheter, uansett hvor de brukes.

- I dag arbeider mange av oss på farten. For å møte kravene fra moderne bedriftsbrukere har HP fokusert på tre sentrale faktorer i våre nye produkter - sikkerhet, design og samarbeid, forklarer Anders Bo Forsdahl, produktsjef på HP i Norge.

Når vi like gjerne kan jobbe på en kafé eller en flyplass, som på kontoret, blir kundesikkerhet svært viktig. HP legger derfor ned mye arbeid i å sikre maskinvaren. Det er også risiko for at noen ser sensitiv informasjon på skjermen. Derfor har HPs nye EliteBook datamaskiner det integrerte innsynsfilteret HP SureView (tilvalg) som enkelt kan slås av og på med F2-tasten, for å blokkere mulighetene for å kunne se fra siden hva som vises på PC-skjermen.

– Skjermene er også svært lyssterke, slik at det skal gå an å jobbe selv i sollys eller sterkt motlys. Du skal for eksempel uten problemer kunne ta et møte via Skype også utendørs, sier Anders Bo Forsdahl.

Lyd som er vanskelig å slå

I det hele tatt gir HP bærbare datamaskiner god støtte for eksternt samarbeid. HP samarbeider med danske Bang & Olufsen for å gi de innebygde høyttalerne så god lyd som mulig, skreddersydd for stemme. Den nye generasjonen 5 i HP EliteBook 800-serien har også et Skype-verktøy som reduserer bakgrunnsstøy i lyden - både fra den du snakker med og fra ditt eget miljø.

- All lyd utenfor stemmeoktavene er fjernet. I tillegg lærer løsningen seg å gjenkjenne stemmen din for enda mer tilpasset lydopptak. Med en tredje mikrofon på baksiden av datamaskinen blir støyreduksjonen ytterligere forbedret, og når flere sitter rundt samme datamaskin, fanges stemmene i rommet bedre opp, forklarer han.

For å maksimere effektiviteten ved møter på farten, er det også spesielle taster på tastaturet som man umiddelbart kan starte et Skype-møte og begynne å dele skjermen, med.

Stilig og robust

HPs bærbare datamaskiner er designet for å se bra ut - som er viktig for brukerne, samt for å gi et positivt bilde av selskapet - og for å håndtere de utfordringer som mobil bruk innebærer, under hele produktets livssyklus. De har blitt testet for å nå den amerikanske militærstandarden og kan tåle støt, varme og fuktighet. I alt 13 MIL-STD 810G-tester har blitt utført på EliteBook 800-serien.

- En annen tilpasning til moderne arbeidsmåter, der man skal kunne sette seg ned på en hvilken som helst kontorplass, er at våre nye produktgenerasjoner bruker bransjestandarden USB-C over det hele. Dette gjør det mulig for alle HPs bedriftsdatamaskiner - og også konkurrenters datamaskiner med USB-C-støtte - å bli dokket på samme måte, via en enkelt ledning.

Hvis man har en HP EliteDisplay S340C-skjerm, er det ikke nødvendig med en egen dockingstasjon. Det er bare å koble til datamaskinen via USB-C. Den forsyner datamaskinen med strøm, lader batteriet og kobler tastatur, mus eller andre kontakter til USB-C-porter på baksiden av skjermen. Den pent utformede, buede skjermen er på hele 34 tommer og har veldig bra lyd og bilde. I tillegg er det et innebygd popup-IR-skjermkamera som lar deg logge inn via ansiktsgjenkjenning (Windows Hello) og fysiske hurtigtaster for å starte og avslutte Skype-møter.

Anders Bo Forsdahl
HP

Se hele sortimentet fra HP her »