Fokus

Smartere utskrifter.

Oppdag Gilford, et rimelig alternativ til dine blekkpatroner og tonerkassetter.

Kontakt en rådgiver

Toner og blekk for prisbevisste

Blant Dustins egne varemerker finnes Gilford, et fullt kompatibelt alternativ for deg som leter etter rimelige blekkpatroner og tonerkassetter.

Gilfords blekkpatroner og tonerkassetter fungerer til de fleste skrivere på markedet. Ifølge Vanessa Palm kan toner og blekk fra tredjepart påvirke skriverkvaliteten.

– Våre tilbehør er fullt kompatible, testet og kontrollert av oss med helt vanlige garantier, sier hun. Som produsent har Dustin også større mulighet til å kontrollere og påvirke produksjonen.

– Vi gjennomfører egne fabrikkrevisjoner, og våre blekkpatroner og tonerkassetter er produsert i henhold til ISO 9001- og ISO 14001- direktivene, sier Vanessa Palm, kommersiell leder på Dustin.

Finn riktig tilbehør til skriveren din

Uansett om du vil kjøpe originaltoner eller ikke, finnes det en enkel måte å sammenligne forskjellige alternativer på Dustin web. Med Tilbehørsguiden får du raskt en liste over tilbehør som toner, tromler og blekk som passer til skriveren din.

– Du skriver bare inn modellen på skriveren din, så får du opp en liste over produkter som passer. Da kan du enkelt velge blant forskjellige alternativene, avhengig av preferanse, tipser Vanessa Palm.

Vanessa Palm
Commercial Manager, Dustin

Se hele utvalget fra Gilford her »