Fokus

Store budskap med små midler.

Med Canons storformatskriver kan bedriften din skrive ut egne invitasjoner og informasjonsmateriell.

Kontakt en rådgiver

Store budskap med små midler

Med Canons storformatskriver kan alt fra den lokale pizzeriaen til HR-avdelingen skrive ut egne invitasjoner og informasjonsmateriell.
– Den store fordelen er at det er så enkelt å lage profesjonelt materiell selv i dag, sier Matteus Celinski, salgssjef for storformat på Canon, Sverige.

Lokale forhandlere som ønsker å informere om dagens tilbud, HR-avdelingen som ønsker å fremheve månedens medarbeider eller hockeyforening som ønsker å informere om en kommende kamp. Etterspørselen på å skrive ut i storformat øker. Matteus Celinski tror at det skyldes at mange mindre bedrifter får øynene opp for hvor enkelt det er å lage sitt eget informasjonsmateriell.

– Mange vil ha muligheten til raskt og enkelt å kunne trykke sine budskap. Det er tidseffektivt, tilgjengelig og dessuten kostnadseffektivt per utskrift, sier han. .

Det kreves ingen forkunnskaper i InDesign eller Photoshop for å sette sitt eget preg. I programvaren som følger med alle Canons storformatskrivere finnes ferdige maler for ulike typer salgs- og informasjonsmateriell, posters og plakater. Alt du trenger er en PC.

– Man trenger ikke engang ha en ide om hvordan det skal se ut fordi vi allerede har ferdige forslag, forklarer Matteus Celinski.

For profesjonelle fotografer og CAD-brukere

To andre yrkesgrupper som har nytte av en storformatskriver, er arkitekter og fotografer. For profesjonelle fotografer har muligheten til å skrive ut fotografier billig og i høy kvalitet i stort format, blitt en ny inntektskilde.

– Til våre fotoskrivere finnes også en rekke plug-ins for å lage kunstverk i storformat, legger Matteus Celinski til CAD-variantene av storformatskrivere er primært rettet mot arkitekter og andre yrkesgrupper som lager avanserte plantegninger med 3D-gjengivelser.

– Tegningene endres ofte underveis, og det er viktig å sikre at man jobber med riktig tegning. Tiden er kritisk, og som arkitekt må man raskt få kundens godkjenning. Da er det viktig å kunne skrive ut tegningene direkte. Matteus Celinski understreker også at Canons storformatskrivere har innebygd støtte for sikre utskrifter.

– Fortrolig informasjon, som prosjektering, vil man holde i huset, da de kan utgjøre en sikkerhetsrisiko i feil hender.

Skriv ut et personlig interiør

En annen sterk trend innen storformatskrivere for profesjonell bruk er innredning, interiør og dekor. Ifølge Matteus Celinski går den hånd i hånd med mass customization-trenden, det vil si å ta et standardprodukt og gjøre det unikt med en selvdesignet detalj.

– I fremtiden vil vi se flere og flere personlige tapeter, skrivebord og kjøkkenskap, spår han.

Matteus Celinski
Canon, Sverige

Se hele utvalget fra Canon her »