Fokus

Vær en attraktiv arbeidsgiver.

Velg riktig og få mer effektive og produktive ansatte med på kjøpet.

Kontakt oss

Derfor gjør datamaskinen deg mer attraktiv som arbeidsgiver

Datamaskinen er ikke bare knutepunktet for arbeidet, men det kan også være en fremgangsfaktor i rekruteringen. Velg riktig og få mer effektive og produktive ansatte med på kjøpet.

Kontorlandskapet er i endring – fra stasjonære arbeidsplasser til åpne og kreative miljøer. I dag kan vi arbeide hvor og når vi vil og definisjonen av et skrivebord har snarere blitt en lagringsplass på datamaskinen fremfor et firebeint kontormøbel. Datamaskinen er grunnsteinen i arbeidet og operativsystemet Windows 10 skaper forutsetninger for både mer fleksibelt og mer touch-vennlige varianter.

2-i-1 er en praktisk løsning for den som trenger både en bærbar datamaskin og et nettbrett i jobben, med en skjerm som kan vris 360 grader. Innebygget personvernfilter er en annen god nyhet som gjør skjerminnholdet usynlig for andre enn brukeren, for sikkert arbeid på reisen.

  Folk har blitt mer bevisste på hvilken datamaskin de vil ha. Vi stiller høyere krav for design og ytelse og velger kan ikke det aller billigste alternativet, sier Mathias Isaksson, Dustins Nordic Product Manager for datamaskiner.

Valget av datamaskin er avhengig av hva den skal brukes til. Enklere programmer for administrative oppgaver kan de fleste modeller håndtere, mens tyngre og mer avanserte programmer krever kraftigere ytelse. For de som kun arbeider ved kontorplassen sin er kanskje en stasjonær datamaskin det beste alternativet, ellers er en lett bærbar med lang batteritid å foretrekke.

Forskjellige medarbeidere har ulike arbeidsoppgaver og det finnes derfor ikke en datamaskin som dekker alles behov. Derfor er det viktig å ta imot hjelp fra IT-leverandøren sin, for å forsikre at alle har de verktøyene de trenger for å kunne gjøre en god jobb.

Hvorfor er valget av datamaskin så viktig?

– Det er fordi riktig datamaskin gjør det mulig å arbeide effektivt og produktivt. Dessuten gjør den deg som arbeidsgiver mer attraktiv, sier Mathias Isaksson.