Fokus

Nettbrett og bærbar PC i ett.

En smidigere løsning for alle som bærer rundt på mange forskjellige enheter.

Kontakt oss

En ny ultratynn bærbar PC fra Lenovo kan også brukes som nettbrett og er utstyrt med et USB-C-uttak som åpner for enklere lading og overføring av data.

Mobilitet vinner frem i arbeidslivet. Pasi Välimaa, Client teknolog hos Lenovo, vil løfte frem en smidigere løsning for alle som bærer rundt på mange forskjellige enheter.

– Vi har oppgradert vår ultratynne bærbare PC, Thinkpad x1 yoga, slik at den blir mer brukervennlig i ulike situasjoner. Du slipper å bære rundt på forskjellige enheter ettersom den kan brukes både som bærbar PC og nettbrett. Det er en to-i-ett-løsning, sier han.

Slik blir datamaskinen et nettbrett

Den bærbare PCen kan brukes i mange ulike posisjoner.

– Dette er en helt ny måte å tenke på, skjermen kan bøyes bakover og brukes som en A4-blokk, for eksempel under møter. Du slipper dermed å sitte med skjermen i oppfelt posisjon, noe som lett skaper en sperre mellom deg og andre, sier Pasi Välimaa.

Thinkpad x1 yoga er enkel å bruke som nettbrett ettersom den er utstyrt med et spesialutviklet tastatur.

  Tastene felles inn når du bøyer skjermen bakover slik at tastaturet legges ned. Det betyr at den kan holdes som et nettbrett med komfortabelt grep, sier Pasi Välimaa.

USB-port for ny funksjonalitet

Utover multifunksjonaliteten er denne enheten også utstyrt med en dokkløsning og strømforsyning via en ny type USB-port – et USB-C-uttak.

– Dette er en måte å forberede fremtiden på. Her får man en ny dataport med muligheter for dokking og strømforsyning via en kabel. USB-C-uttaket med Thunderbolt 3-funksjonalitet åpner også for lynrask overføring, sier Pasi Välimaa.

– Stadig flere enheter vil få samme løsning i tiden som kommer. Løsningen skaper bedre brukervennlighet, sier han.

Den nye porten gjør det også enkelt å dokke ved en arbeidsplass på kontoret.

– Kombinasjonen er viktig. På kontorplassen kan man dokke til en større skjerm. Vår nye skjerm Thinkvision, P27 Q, har QHD oppløsning, noe som gir skarp og tydelig grafikk. Designet er oppgradert slik at skjermen er utstyrt med en ekstremt tynn ramme, sier Pasi Välimaa.

Pasi Välimaa
Client teknolog, Lenovo

Se hele utvalget fra Lenovo her »