Ta temperaturen på serverne med Dell DPACK

Hvor er flaskehalsene i ditt system? Dell DPACK gir deg svarene du trenger – gratis.

Hvordan står det til med bedriftens IT-miljø? Bør IT-infrastrukturen oppgraderes, eller er det mulig å finne innsparinger og smarte løsninger, for eksempel virtualisering?

DPACK samler inn informasjon

Svarene kan du få raskt og enkelt med DPACK, Dells Performance Analysis Collection Kit. Verktøyet, som kjøres fra en valgfri datamaskin i nettverket og ikke krever noen installasjon, måler både de fysiske og virtuelle serverne samt lagring og operativsystem. DPACK samler inn informasjon om faktisk behov og ytelse i lagringssystemet, slik at bedriften får en klar oppfatning av hva systemene egentlig trenger og krever. Verktøyet kan jobbe seg gjennom hele systemet på 24 timer.

Resultatet i en oversiktlig rapport

Resultatet presenteres i en oversiktlig rapport som gir et godt overblikk over bedriftens behov når det gjelder infrastruktur og ytelse. Dermed får du svarene du trenger for å kunne ta de riktige beslutningene for virksomheten.

DPACK genererer to typer rapporter: • En oversikt over ressursbehovene til ulike servere. • En mer detaljert enkeltserverrapport som hjelper deg med å finne og løse eventuelle flaskehalser.

Verktøyet fås for Windows, VMware, Linux, Solaris og Unix. Kontakt Dustins eksperter hvis du vil vite mer om DPACK og ønsker en gratis analyse av infrastrukturen.

Tekst: Per-Ola Knutas
Foto: Getty Images

Vil du vite mer?

Kontakt oss på 21 04 40 50.

Fordeler med å oppgradere

Åpner for nye måter å arbeide på

Økt driftssikkerhet Bedre ytelse

Mulighet for å bruke IT-ressursene på nye IT-prosjekter

Skalerbarhet – mulighet for å vokse i fremtiden

Tilpasset finansiering – Pay-as-you-grow