5 hete nyheter

Vi holder deg oppdatert på de siste nyhetene og guider deg gjennom et utvalg av aktuelle løsninger, teknologi og smarte tjenester.

1. Nettbrettet som kan erstatte Datamaskinen

Surface Pro 3 er like kraftig som en bærbar PC, men er lettere og mer fleksibel. Det nye nettbrettet med sitt tynne og lette kabinett veier bare 798 gram, men har samme ytelse som en eksklusiv bærbar maskin. Den integrerte støtten, Typecover, kan stilles inn på flere forskjellige måter slik at du kan jobbe komfortabelt enten du sitter i et fly, ved skrivebordet eller foran TV-en.

Bestill produkten

2. Pålitelighet i bedriftsklasse

Sats på standardprogrammer med den nyeste prosessorfamilien Intel Xeon E5-2400. Den er laget for å kunne brukes som grunnlag for fleksible og effektive datasentre som raskt kan skaleres opp etter behov. Dell Power Edge R420 har en utforming med høy tetthet som kombinerer konfigurasjoner med én eller to sokler med opptil 12 DIMM-moduler, og støtter dermed både konsoliderte og virtualiserte miljøer.

Les mer

3. Kompakt design og høy ytelse

Med Intels nye konsept Next Unit of Computing får du en mini-PC med maksimal ytelse. HD grafikkort er innebygd. Det samme er støtte for Wi-Fi-kort med både trådløs tilkobling og Bluetooth 4.0. Du henger enkelt opp den lille datamaskinen bak en flatskjerm ved hjelp av monteringsutstyret som følger med. Bruk den i resepsjonen, på kontoret, i båten eller bilen eller sammen med hjemmekinoanlegget. Det er bare fantasien som setter grenser.

Pc i liten forpakning

4. Ta med din verden Overalt

Nokia Lumia 930 er den første modellen med operativsystemet Windows Phone 8.1. Den inneholder en rekke nye verktøy, blant annet WiFi Sense, Storage Sense, Data Sense og Battery Saver, i tillegg til bedriftsfunksjonene OneDrive, Skype og Internet Explorer 11, bare for å nevne noe. Telefonen holder deg oppdatert på hva som skjer i din verden, med levende paneler og personlig tilpassede bakgrunnsbilder for startskjermen.

Fordyp deg

5. Tynt og lett med solide ressurser

Det nye nettbrettet Galaxy Tab S fra Samsung er tynt og lett, med solide ressurser både når det gjelder skjerm og kapasitet. Fingeravtrykksleseren gjør at du kommer raskt i gang, og det gripevennlige materialet på baksiden gjør det lett å jobbe med brettet. Et like tynt og lett tastatur med samme design fås som tilbehør. Nettbrettet kan settes i tre forskjellige stillinger for å lese, skrive eller kjøre en presentasjon.

Bestill nye Galaxy Tab S

Surface Pro 3 leveres med den nye Surface-pennen, som gir en naturlig skrive- og tegneopplevelse.