AOC

AOC har spesialisert seg på skjermteknologi og har et bredt utvalg av skjermer som passer for alle typer brukere og kontorer. Krystallklare bilder og nøyaktig fargegjengivelse kombinert med ergonomisk og stilren design sørger for at du har alt du trenger for økt produktivitet med topp kvalitet.

Kvalitetsskjermer med krystallklart bilde

Bildeskjermer fra AOC er beregnet for profesjonelle brukere med høye kvalitetskrav. Samtlige skjermer tilbyr god komfort pakket i en stilren, rammeløs design som passer på alle arbeidsplasser, både på kontoret og hjemme.

Nye muligheter med bærbar skjerm

De bærbare skjermene fra AOC utvider arbeidsplassen på et øyeblikk uansett hvor du er. Den tynne og lette IPS-skjermen er enkelt å koble til din bærbare PC eller mobiltelefon ved hjelp av USB-C, og berøringsfunksjonen til modellen 16T2 gir nye bruksområder for hjemmekontoret, møter eller når du er på reise.

Spillklare skjermer

AOC er størst på verdensmarkedet når det gjelder spillskjermer for både profesjonelle og nybegynnere. Den som vil ha muligheten til å skifte fra jobb til spill etter endt arbeidsdag, trenger en skjerm som har det som kreves med hensyn til oppdateringsfrekvens, responstid og oppløsning.