Belkin

I over 36 år har Belkin laget produkter som forenkler menneskers liv og gir dem mulighet til å få så mye som mulig ut av teknologien. Belkins fokus på kvalitet, enkelhet og god design har gjort selskapet verdensledende innen teknologi med et rykte om høyeste standard innen kvalitet og sikkerhet.
Se alle produkter fra Belkin »

Dockingstasjoner og hub-er

Belkin har dockingstasjoner og hub-er for hjemmet, kontoret og når du er på farten. Belkins USB-C Express dockingstasjon kobler til og lader alt (inklusive 4K-skjermer) med høyeste hastighet. USB-C Multimedia Hub gir deg alt tilbehøret du trenger i en bærbar enhet. 4-ports hub-er er perfekte for å legge enheter til din USB-C-datamaskin med hastigheter på opptil 5 Gbps.

Se alle dockingstasjoner og hub-er fra Belkin

Trådløs lader

Belkins utvalg av trådløse ladere omfatter plater og stativ. Begge variantene gir deg bekvemmelighet og sikker, rask lading for Qi- aktiverte enheter, uten ledningsfloker. Laderne finnes i en rekke strømalternativer fra 5 W til 15 W, de fungerer med mobildeksel og telefonen kan brukes mens den lades. Dessuten er laderne pene.

Se alle trådløse ladere fra Belkin

Vegglader

Lading i toppklasse. I vår digitale teknologiverden er vi avhengige av at enhetene har et batteri som holder hele dagen. Vi vil at ladingen skal gå raskt og problemfritt, og vi vil ha muligheten til å lade mens vi er på farten. Belkin har et bredt utvalg av ladere for alle situasjoner. Ladere utstyrt med USB PD for hurtiglading i verdensklasse og billadere som gjør at du aldri trenger å bli stresset på grunn av lavt batteri på enheten.

Skjermbeskyttere

Belkin har en rekke skjermbeskyttere for Android-telefoner, iPhone, iPad, MacBooks og Apple Watches. Spesialfunksjoner som avrundet design for kant-til-kant-beskyttelse og privacy-alternativer for å hindre at andre leser skjermen din, skiller Belkins design fra andre merker. iPad-beskyttelsen fungerer med Apple Pencil 2 og Apple Watch-beskyttelsen er ikke bare ripebestandig, men også vanntett.

Se alle skjermbeskyttere fra Belkin

Kabler og adaptere

Belkins sortiment omfatter USB-C- og Lightning-kabler for telefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner samt AV-kabler for enda bedre multimedieopplevelser. Nettverkskabler gir pålitelige tilkoblinger når Wi-Fi ikke er tilgjengelig, mens ladekabler lader enhetene raskere enn noen gang. Vil du beholde de nåværende ledningene dine? Belkin-adaptere hjelper deg å mikse og matche alle dine kabler og enheter.

Se alle kabler og adaptere fra Belkin