Datalogic

Datalogic er verdensledende innen teknologi for automatisk innsamling av data og fabrikkautomatisering, med spesialisering på design og produksjon av strekkodelesere, mobile datamaskiner, sensorer for deteksjon, måling og sikkerhet, RFID og system for visjon og lasermerking. Les mer »

Trådløs lading  

Datalogic er den første produsenten som tilbyr trådløs lading i hånddatamaskiner og håndholdte strekkodelesere for bedrifter, noe som gir kundene store fordeler. Uten kontakter er enhetene ikke bare enklere å holde rene, den vanligste grunnen til feil er fjernet. Kombinert med batterier som kan byttes ut under bruk, er dette en stor driftsfordel for enheter som brukes døgnet rundt eller bare i korte pauser mellom arbeidsskift.

Håndholdte skannere

Produkter for innsamling av data med ordentlig god ytelse og høy pålitelighet: Med eller uten ledning, med laserteknologi for strekkoder eller 2D-koder, med standard, robust eller antimikrobielt deksel og med det patenterte, grønne punktet som bekrefter avlesingen, noe som øker presisjonen med over 30 %.

Mobile datamaskiner

Datalogic tilbyr et stort utvalg av mobile datamaskiner, fra nye Memor K i lommeformat, til håndholdte enheter med et fullverdig tastatur, industrielle hånddatamaskiner, terminaler med pistolgrep, bil-monterte datamaskiner og et komplett utvalg av middleware-løsninger.

Faste skannere for detaljhandelen

Markedets mest komplette serie med handsfree-lesere og skannervekter for å gjøre kassaprosessen i detaljhandelen mye mer effektiv. Horisontale, vertikale og utforminger med flere leseplan, patentert ScaleSentry™-veieplate, integrert EAS-kapasitet, Digimarc® programvare for strekkodedekoding, vindu av safir-glass.

Om Datalogic

Datalogic er verdensledende innen teknologi for automatisk innsamling av data og fabrikkautomatisering, med spesialisering på design og produksjon av strekkodelesere, mobile datamaskiner, sensorer for deteksjon, måling og sikkerhet, RFID og system for visjon og lasermerking.

Nærhet og rask respons på alle tenkelige kundekrav kombinert med kontinuerlig innovasjon og tilbud med høy kvalitet, er de enkelte faktorene som fremfor alt har ligget bak Datalogics fremgang i gjennom mer enn 45 år. De nyskapende løsningene bidrar til økt effektivitet og kvalitet for ulike prosesser innen detaljhandel, produksjon, i helsevesenet og for transport og logistikk.

Med produkter som brukes på stormarkeder og mange andre salgssteder som store flyplasser, innen ledende frakt- og posttjenester, i store fabrikker og på sykehus over hele verden, tilbyr Datalogic kundene sine et komplett utvalg som dekker behovene på alle markeder. Teknologien er et resultat av flere tiår med ekspertkunnskap.