Jobb smartere med Kensington

Med Kensington får du effektive løsninger for arbeidsplassen, som lar deg
jobbe effektivt, trygt og ikke minst bærekraftig.

Bytt skrivebord uten problem

Aktivitetsbaserte arbeidsplasser blir stadig mer populære. Medarbeiderne skal kunne ta sin bærbare datamaskin og sette seg ned hvor som helst i kontorlandskapet. Men for at det skal fungere godt, gjelder det å benytte seg av riktig dokkingløsning. Kensington tilbyr et bredt utvalg av universelle dokkingløsninger som er uavhengig av merke på maskinvare, samt kompatible med både Windows og Mac. Det gir lengre levetid, større kostnadseffektivitet og mer bærekraftig bruk.

For blandede maskinvaremiljø med både USB 3.0 & USB-C datamaskiner, passer hybrid-dokkingstasjonene Kensington SD4700P Universal USB-C- og USB 3.0 perfekt. Uansett om din bærbare datamaskin har en USB-C eller USB 3.0-tilkobling, er det enkelt å tilkoble stasjonene til flere skjermer, trådet nettverk og annet ekstrautstyr.

The Need For Speed – Thunderbolt™ - 3 opptil 40Gbps

For de som ønsker høyest mulig overføringshastighet og vil tilkoble sin 5K-skjerm (eller doble 4K) til en dokk, er Thunderbolt 3-dokken SD5200T det optimale alternativet. Også denne stasjonen er kompatibel med Windows og Mac.

Universelle & Mobile Dokk-stasjoner

USB-C dokken SD4800P er med sine mange tilkoblingsmuligheter perfekt for deg som bruker mange USB-enheter. Den er dessuten laget for å kunne håndtere 3 eksterne monitorer, en langsiktig og fremtidssikker løsning.

SD1600P & SD1500 er mobile USB-C dokker med integrert tilkoblingsledning som erstatter adaptere i ulike former og som du enkelt kan oppbevare i vesken.

Samtlige dokker for stasjonær bruk tilbyr MAC address passtrough, som gir strøm til den tilkoblede datamaskinen via USB-C/Thunderbolt, har 3 års garanti og kan monteres på VESA-festet på en skjerm med hjelp av tilbehøret K33959WW.

Universell dokkingstasjon med lås

Kensington LD4650P og LD5400T er perfekt for deg som ønsker en universell og sikker dokkingløsning. De justerbare armene gjør at man enkelt kan justere og låse de aller fleste 11-15” bærbare datamaskiner. Låser og låse opp gjør man deretter enkelt med Kensingtons K-Fob nøkler.

Gjør din Microsoft Surface Pro & Go komplett

I samarbeid med Microsoft har Kensington utviklet en rekke produkter som er spesielt tilpasset Surface Pro & Go. Flaggskipet er SD7000. Den unike dokken forvandler Surface Pro til en stasjonær datamaskin. Tilkoble enkelt dine USB-enheter og to eksterne monitorer. Lås og tilpassede personvernfilter beskytter informasjonen på skjermen samtidig som du bruker Microsoft Pro Pen.

Tilpassede Rugged cover MIL-STD 810G for Surface Pro & Go er laget for å bruke når tastaturet er tilkoblet og for at den innebygde støtten til Surface skal fungere og kunne låses fast.

Det nyeste tilskuddet av Rugged cover for Surface Pro har også en integrert SITHS-kortleser for virksomheter som bruker den typen innlogging, noe som gjør den praktisk og brukervennlig.

Screens and dockingstations on desk

Finn riktig modell med hjelp av denne filterkonfiguratoren: https://www.kensington.com/en-gb/privacy-filter-selector/

Beskytt maskinvare og informasjon på skjermen

Sikkerhet er en del av Kensingtons DNA og det finnes en rekke alternativ når det gjelder vaierlås. Velg en lås med nøkkel, men kombinasjon eller finn en løsning for akkurat ditt behov. Hvis du er usikker på hvilken lås du trenger for maskinvaren din, kan du bruke denne lås-konfiguratoren: https://customer.kensington.com/en/gb/7895/laptoplockselector

Kensingtons personvernfilter er anerkjent for sin gode kvalitet, sikkerhet og kompatibilitet. Grunnen til at Apple tilbyr personvernfilter fra nettopp Kensington er at de enkelt fester seg til skjermen med hjelp av innebygde magneter.

Samtlige personvernfiltre fra Kensington begrenser innsynet med +/-30 grader og sørger for at du kan jobbe uten at du trenger å bekymre deg for at sensitiv informasjon havner i feil hender.

Avhengig av lyset fra omgivelsene og hva du selv foretrekker, kan du velge mellom en matt eller blank finish på filteret. Et ekstra pluss er at filtret beskytter skjermen fra riper og skitt. Tenk også på å beskytte informasjonen på eksterne monitorer. Filtre finne for alt fra 9,7” opp til 34”.

En ergonomisk og brukervennlig arbeidsplass

Kensingtons brede utvalg av produkter innebærer at du bare trenger en leverandør for å skape en ergonomisk og brukervennlig arbeidsplass. Dokk, mus og tastatur, monitorarm og ståmatte er en god start. Kompletter deretter etter behov med håndledd-, rygg- eller fotstøtte.

Den sist lanserte monitorarmen med gass, bidrar til å holde skrivebordet ditt ryddig og ergonomisk. Monitorarmen finnes for både enkel- og doble monitorer. Dessuten er den rask og enkel å montere.

Ergonomic workplace