konftellogo

Siden starten i 1988 har Konftel hjulpet bedrifter og organisasjoner verden over med å møtes eksternt. Med deres konferanseløsninger med lyd- og videokvalitet i verdensklasse samarbeider du både effektivt og miljøvennlig i alt fra hjemmekontorer til større møterom. Konftels produkter har mottatt mange utmerkelser for sin brukervennlighet, kvalitet og design. Les mer på konftel.com. 

Videopakke for møterom

Det spiller ingen rolle hvilket samarbeidsverktøy du foretrekker: Microsoft Teams, Zoom, Webex, Google Meet eller noe annet: Konftels videopakke tilbyr enkel tilkobling til lyd, kamera og skjerm i konferanserommet. Ta med deg møtet på en valgfri bærbar PC som kan kobles til via USB, plugg inn og sett i gang. Vi kaller vi det BYOM – Bring Your Own Meeting. 

Nyhet!

En interaktiv guide som hjelper deg med å finne riktig videoløsning. Det kan være vanskelig å finne en videoløsning som dekker nettopp de bestemte behovene du måtte ha. Nå finnes det imidlertid en interaktiv guide som gjør det veldig enkelt å navigere blant ulike typer møterom for å se hvilken type videoløsning du skal velge. 

Skrivebordsløsninger 

I dag er det fullt mulig å ha profesjonell kvalitet i personlige videomøter, uansett om du sitter hjemme eller på kontoret. Konftels kameraer og høyttalertelefoner for den personlige arbeidsplassen har kompakt design og glimrende ytelse. Du vil være klar for det virkelig forretningskritiske møtet og kan stole på at du når frem i dialogen. 

Klimanøytrale videoløsninger

Konftel er sertifisert i henhold til Climate Neutral-standarden. Det innebærer at vi kompenserer for alle våre utslipp av klimagasser og iverksetter tiltak for å redusere utslippene ytterligere. Når du velger et Konftel-produkt, kan du ha din gode klimasamvittighet i behold og samtidig støtte organisasjonens økende behov for videosamarbeid.