Otterbox

OtterBox så dagens lys på samme måte som mange andre oppstartsbedrifter – bygget på en drøm, skapt i en garasje. Med utgangspunkt i noe så enkelt som en boks ble OtterBox etablert i 1998, bygd på et fundament av hardt arbeid, risikotaking og lydhørhet overfor forbrukerne. Det er gjennom engasjementet for innovasjon at selskapet har kommet dit det er i dag.

Voxicon logo

Produkt kategorier

Telefoner

Er du ute etter en robust og pålitelig telefonbeskyttelse som du trygt kan ta med deg på alle eventyr? Vil du beskytte skjermen mot riper og fall? Disse uknuselige skjermbeskytterne og telefondekslene med flerlagsbeskyttelse sørger garantert for å holde skjermen i perfekt stand.

Nettbrett

Dette utvalget av allsidige nettbrettetuier er utviklet med tanke på det virkelige liv, og takler hverdagsaktiviteter og uhell samtidig som de gir håndfri visning og behagelig skriving. Skjermbeskytterne hjelper deg med å berøre, trykke og sveipe når du er på farten, og sørger samtidig for at skjermen holder seg flekkfri og opprettholder god synlighet.

Andre tilbehør

Enten du ønsker å kutte ut strømledningen og få strøm gjennom dagen med en trådløs lader, eller en måte å feste telefonen til beltet eller vesken på, slik at den alltid er innen rekkevidde, finner du det du trenger i dette brede utvalget av mobil- og nettbretttilbehør.

Hvorfor velge Otterbox?


Glødende engasjement for beskyttelse

DROP + er et løfte om at alle produkter som lages, er klare for det livet måtte by på. OtterBox' etuier er testet for alt du kan tenke deg. Og mye som du sannsynligvis aldri kunne forestille deg. Hver serie OtterBox-etuier må bestå samtlige tester før den får betegnelsen DROP +.


Miljøet

Når det gjelder å bevare naturressursene våre, er vi alle i samme båt. Derfor gjør Otterbox sitt for å redusere miljøpåvirkningen ved hele tiden å utforske nye og mer miljøvennlige måter å forbedre produktenes livssyklus på. Tiltak som PRO Pack bidrar til at OtterBox reduserer sin miljøpåvirkning gjennom å redusere mengden emballasjeavfall.