OWL LABS

Fjernsamarbeid er dagens realitet. Mens vi utforsker på nytt hva det betyr å bruke kontorlokaler og hvordan vi kan samarbeide som team over store avstander, jobber Owl Labs kontinuerlig med å levere løsninger som skaper nye muligheter på alle typer arbeidsplasser. Løsningene fra Owl Labs hjelper teamene med å fokusere på det som er viktig, slik at teammedlemmene kan yte best mulig – uansett hvor de befinner seg.

Skaper nye muligheter

Løsningene forbedrer samarbeidet og gjør det mer inkluderende, omsluttende og sømløst – fra oppsett til oppstart og avslutning. Løsningene gir en følelse av personlig tilstedeværelse, og gjør fjernmøter mer realistiske, slik at alle kan dele og se hverandres perspektiver. Med 360-graders innebygd kamera, mikrofon og høyttaler kan alle se alt og høre alt, og samtidig bidra til samtalen.

På alle arbeidsplasser

Enten du ønsker å gi fjernarbeidere en plass ved bordet eller gi alle elever muligheten til å delta i timen, krever fjernsamarbeid at du utforsker på nytt hva det betyr å bruke arbeidsplassen eller skoleklassen din. Med løsningene fra Owl Labs skaper du nye muligheter på alle typer arbeidsplasser, og kobler produktet sømløst til alle konferanseprogrammene du bruker.