Cherry logo

Razer ble etablert i 2005, har hovedkontor i Irvine i California og er i dag verdens fremste livsstilsmerke for gamere. Med en fanbase som spenner over alle kontinenter har Razer designet og bygd opp verdens største gamerfokuserte økosystem med høytytende periferiutstyr for gaming og bærbare datamaskiner av typen Blade.

Mest solgte produkter

Produktkategorier

Blade 13

Opplev ekte mobil gamingytelse med markedets mest bærbare gamingdatamaskin, som vil ta pusten fra deg uansett hvor du befinner deg. Razer Blade 13 kombinerer bærbarhet og stil med ytelse som egner seg ypperlig for gaming og produktivitet.

Blade 14

Razer™ Blade 14 er den ultimate 14-tommer bærbare gamingdatamaskinen for alle som ønsker en kompromissløs opplevelse det er vanskelig å slå. Den er stappfull av ren prosesseringskraft og et toppmoderne kjølesystem som gir enda høyere ytelse og hastighet.

Blade 15

I konkurransespill der en fordel på et brøkdels sekund kan være avgjørende for å vinne, vil Razer Blade 15 gi deg et fortrinn. Opplev uovertruffen ytelse og hastighet med verdens første og raskeste 360 Hz FHD eller 240 Hz QHD 15,6" skjermer.

Blade 17

Få den ultimate gaming- og seeropplevelsen med en stor 17,3" skjerm og en ultrasmidig 360 Hz oppdateringsfrekvens. Med sin utrolig klare, raske og skarpe skjerm er Razer Blade 17 den perfekte blandingen av det som spillskapere trenger og gamere krever.

Tilbehør

Hver detalj teller når det gjelder å skape den perfekte spillopplevelsen. Enten du er ute etter mer funksjonalitet, kapasitet eller en kombinasjon, har Razer tilbehøret du trenger for å gjøre utstyret komplett.

Razer Book

Hopp lett og bekymringsløst mellom møterom, samarbeidsrom, kafeer og klasserom. Med Razer Book kan du drive multitasking med følsomhet og fokus, og kan hoppe mellom videosamtaler, nedlasting og deling av filer og blaing i flere vinduer samtidig. Klar til å komme i gang?